Emman pennut ovat syntyneet ! ♥

Emman pennut syntyivät 7.10.2020 ja pentulaatikossa elämäänsä aloittelee nyt 8 pientä lammaskoiranalkua (4 +4). Kaikille pennuille on koti jo odottamassa joten lisäkyselyjä ei valitettavasti voida enää vastaanottaa.

Lisätietoa pentueesta:

Pentueen emänä on Mustikkakuonon omaa narttulinjaa jo kolmannessa polvessa Emma (Mustikkakuonon Pippuri Pirkko), ja pentueen isänä Ranskasta Suomeen muuttanut uros Gimli (L’artist of Reality Dreams). Pentueen molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja, luonteeltaan rauhallisia, kilttejä ja tasapainoisia rodunomaisia lammaskoiria. Emmalla on ollut aiemmin yksi pentue, mutta isä Gimlille pentue on ensimmäinen.

emma3
Emma
Mustikkakuonon Pippuri Pirkko
synt. 29.10.2016, reknro FI54224/16
Lonkat: A/A (lonkkaindeksi 108)
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet
PCD +/+ terve
EIC, CA, MDR1 +/+ terve
Näyttelytulos: JUN-EH
Gimli
L’artist of Reality Dreams
synt. 22.3.2015, reknro FI49552/15
Lonkat: C/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet
Luonnetestattu hyväksytysti 2018
Näyttelytulos: FI MVA
Tuontimaa: Ranska

boys

Mustikkakuonon kennelin pennut

Mustikkakuonon kennel myy pennut ensisijaisesti kotikoiriksi hyviin ja luotettaviin koteihin. Tärkeintä löytää kaikille pennuille hyvä koti ja oikeat rakastavat ihmiset koko koiranelämän ajaksi. Kasvattaja ei edellytä näyttelykäyntejä.  Sen sijaan kasvattaja toivoo PEVISA-terveystutkimusten (lonkka- ja kyynärpääkuvat ja silmätutkimus) hoitamista kuntoon koiran ollessa n. 1,5 v. Lisäksi kannustan kasvattejani osallistumaan luonnetestiin tai MH-kuvaukseen (koiran luonteen ja käyttäytymisen kartoitus), jos omistaja kokee tämän kiinnostavana.

Tietoa Mustikkakuonon kennelin pentujen myynnistä
  • Pennut myydään aina Suomen Kennelliiton virallisella myyntisopimuksella n. 7-8 viikon ikäisinä.
  • Pennut myydään aina mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.
  • Pennun mukaan tulee Suomen Kennelliiton viralliset rekisteripaperit ja Mustikkakuonon kennelin pennun hoito- ja ruokintaohjeet.
  • Pennun hintaan kuuluu 100 € panttimaksu, jonka kasvattaja maksaa pennunostajalle takaisin virallisia lonkka- ja kyynärniveltutkimustuloksia vastaan (koiran ollessa n. 1,5 v ikäinen).
  • Pennun mukaan tulee pentukassi sisältäen mm. pannan ja taluttimen, ruokakupin, harjan, lelun, ja huovan/pyyhkeen jossa tuttuja hajuja sisaruksista ja emästä.
  • Pennun mukaan tulee pussillinen tuttua ruokaa, jota syöty kasvattajan luona (Nutrima Growth Puppy/Breeder).
  • Kasvattaja maksaa uudelle pennunomistajalle Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n jäsenyyden ensimmäiseksi vuodeksi.
  • Sopimukseen kuuluu kasvattajan tuki missä tahansa koiraan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.
lissun-pennut4