Emman pennut ovat syntyneet! ♥

Emma (Mustikkakuonon Pippuri Pirkko) on saanut pentuja! Pennut syntyivät hyvissä ajoin tiistaina aamuyöllä 12.2.2019 ja pentulaatikossa tuhisee nyt 9 pentua (4 urosta ja 5 narttua). Emma hoitaa pentujansa hienosti, ei paljoa poistu pentulaatikon läheisyydestä ja pennut ovat hiljaisia ja tyytyväisiä. Kaikki täällä siis hyvin!

Pentuvarauksia vastaanotetaan, jos olet kiinnostunut pennusta niin otathan yhteyttä mahdollisimman pian. Pennut ovat luovutusikäisiä huhtikuun alkupuolella.

pennut2019
Emma ja muutaman päivän ikäiset Mustikkakuonon Q-pennut kuvattuna 14.2.2019

Lisätietoa pentueesta:

Pentueen emänä on Mustikkakuonon omaa narttulinjaa jo kolmannessa polvessa eli Emma (Mustikkakuonon Pippuri Pirkko), ja pentueen isänä muutama vuosi sitten Saksasta tuomani uros Trasseli (Karlo von der Ablasswiese). Pentueen molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja ja geenitestattuja, luonteeltaan rauhallisia, kilttejä ja tasapainoisia rodunomaisia lammaskoiria.

emma3 t
Emma
Mustikkakuonon Pippuri Pirkko
synt. 29.10.2016, reknro FI54224/16
Lonkat: A/A (lonkkaindeksi 108)
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet
PCD +/+ terve
EIC, CA, MDR1 +/+ terve
Näyttelytulos: JUN-EH
Kasvattaja: Annemari Kuokka, FIN
Trasseli
Karlo von der Ablasswiese
synt. 21.7.2013, reknro FI16486/14
Lonkat: B/B (lonkkaindeksi 98)
Kyynärät: 1/0
Silmät: terveet
PCD +/+ terve
SKL ulkomuodon jalostustarkastettu
Näyttelytulos: JUN-ERI
Kasvattajat: Jörg ja Elka Zöllner, DE

Jos olet kiinnostunut Mustikkakuonon seuraavasta pentueesta, otathan pian yhteyttä!  Kerron mielelläni lisää rodusta ja tulevista pennuista. Kun pennut ovat yli 3-viikkoisia, saa niitä tulla katsomaan ja tutustumaan tarkemmin. Huom. mahdolliselle narttupennulle toivoisin löytäväni luotettavan ja sitoutuneen sijoituskodin pääkaupunkiseudun – eteläisen Suomen alueelta.

boys

Mustikkakuonon kennelin pennut

Mustikkakuonon kennel myy pennut ensisijaisesti kotikoiriksi hyviin ja luotettaviin koteihin. Tärkeintä löytää kaikille pennuille hyvä koti ja oikeat rakastavat ihmiset koko koiranelämän ajaksi. Kasvattaja ei edellytä näyttelykäyntejä.  Sen sijaan kasvattaja toivoo PEVISA-terveystutkimusten (lonkka- ja kyynärpääkuvat ja silmätutkimus) hoitamista kuntoon koiran ollessa n. 1,5 v. Lisäksi kannustan kasvattejani osallistumaan luonnetestiin tai MH-kuvaukseen (koiran luonteen ja käyttäytymisen kartoitus), jos omistaja kokee tämän kiinnostavana.

Tietoa Mustikkakuonon kennelin pentujen myynnistä

  • Pennut myydään aina Suomen Kennelliiton virallisella myyntisopimuksella n. 7-8 viikon ikäisinä.
  • Pennut myydään aina mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.
  • Pennun mukaan tulee Suomen Kennelliiton viralliset rekisteripaperit ja Mustikkakuonon kennelin pennun hoito- ja ruokintaohjeet.
  • Pennun hintaan kuuluu 100 € panttimaksu, jonka kasvattaja maksaa pennunostajalle takaisin virallisia lonkka- ja kyynärniveltutkimustuloksia vastaan (koiran ollessa n. 1,5 v ikäinen).
  • Pennun mukaan tulee pentukassi sisältäen mm. pannan ja taluttimen, ruokakupin, harjan, lelun, ja huovan/pyyhkeen jossa tuttuja hajuja sisaruksista ja emästä.
  • Pennun mukaan tulee pussillinen tuttua ruokaa, jota syöty kasvattajan luona (Pure Natural Puppy Large Breed).
  • Kasvattaja maksaa uudelle pennunomistajalle Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n jäsenyyden ensimmäiseksi vuodeksi.
  • Sopimukseen kuuluu kasvattajan tuki missä tahansa koiraan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.
 

lissun-pennut4