Mustikkakuonon M-pentue

Syntynyt 9.6.2011
7 pentua (2 narttua ja 5 urosta)

Emä: Mustikka (Old Cobbler’s Imagination)
Isä: Rölli (Pocket Lightning’s Quality Control)

Mustikan pennut syntyivät torstaina 9.6.2011. Aamulla puoli seitsemän aikaan Mustikka aloitti synnytyksen ja hoiti homman pois alta neljässä tunnissa.

Pentue nimettiin seuraavasti:

Mustikkakuonon Mäkimeirami  (Milo)
Mustikkakuonon Mustaherukka (Rafu)
Mustikkakuonon Mantelilastu (Humppa)
Mustikkakuonon Maitosuklaa (Totoro)
Mustikkakuonon Minttutryffeli (Jytte)
Mustikkakuonon Marjamuffinssi (Mila)
Mustikkakuonon Metsämansikka (Lissu)

Pentueen tiedot ja sukutaulu Suomen Kennelliiton jalostustietokannassa
________________________________________________

♥ Pentueen vanhemmat esittelyssä ♥

MUSTIKKA (Old Cobbler’s Imagination)

Lonkat A/B, kyynärät 0/0, silmät ok
Sukutaulu ja viralliset tiedot Koiranetissä: Mustikka

Mustikka on 4-vuotias narttu. Pieni mutta pippurinen rotunsa edustaja ja meille omistajilleen täydellinen Elämämme Koira. Mustikka on elänyt aina täysin terveenä, eläinlääkärissä on käyty vain rokotuksilla sekä rodulle kuuluvissa terveystarkastuksissa. Mustikka on luonteeltaan tasapainoinen ja luotettava, sekä ehdottoman kiltti ja uskollinen – isännän koira, mutta vähän emännänkin.Mustikka on elänyt perheessämme kotikoirana, ja harrastuksiin metsälenkkien ja normaalin ulkoilun lisäksi on kuulunut kaikki yhdessä tekeminen ja puuhaaminen mihin koirat vain suinkin pystyvät osallistumaan.

Mustikan kanssa on myös käyty kokeilemassa paimentamista, ja tämä harrastus vaikuttaisi kovin kiinnostavalta myös jatkossa. Virtaa tässä pienessä nartussa riittäisi vaikka koko kylälle :)

__________________________________________________

RÖLLI (Pocket Lightning’s Quality Control)

Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät ok
Sukutaulu ja viralliset tiedot Koiranetissä: Rölli

Mustikan sulhanen on Rölli, juuri 5-vuotta täyttänyt herrasmies Helsingistä. Rölli on harrastanut omistajansa Janinan kanssa agilityä ja piipahtanut myös näyttelyissä saaden Suomen muotovalion tittelin vuonna 2008. Rölli oli selkeä valinta Mustikan poikaystäväksi, sillä lempipojan leiman Rölli on saanut jo aikoinaan kisatessamme yhdessä roturacessa, jossa vauhtia piisasi sekä Röllillä että Mustikalla.

Rölli on hurmannut meidät avoimella ja poikamaisella luonteellaan, vastaanottotohvelia kanniskellen on aina yhtä iloinen ja rapsutuksia tämä herra jaksaa vastaanottaa loputtomiin. Kun tähän vielä yhdistettiin se positiivinen asia, että Röllillä on lonkat A/A sekä kyynärät 0/0 ja muutenkin terveys kunnossa, niin poikaystävän valinta oli helppo.