Sijoituskoiramme PandaKerttu

PANDAKERTTU – Mustikkakuonon Oili Orkidea

Narttu, syntynyt 9.6.2014
Rekisterinro: FI36305/14
Sukutaulu ja viralliset tiedot Koiranetissä: Panda
Lonkat C/B, kyynärät 0/0
PCD: +/+ terve
SKL ulkomuodon jalostustarkastus hyväksytty 2016
Haltija: Laura Lyly, Helsinki

Panda kävi myös juoksentelemassa Haltialan maatilan pelloilla

pandakerttu

Pikkuinen PandaKerttu asuu Helsingissä ystäviemme Lauran ja Samin luona. Perheessä asuu myös toinen kennelimme kasvatti Hulda (Mustikkakuonon Nuppu Neppari) sekä kaksi komeaa kissapoikaa. Oli mukava yllätys saada Panda sijoituskoiraksi näin lähelle meitä, sillä näin pystyy seuraamaan koiran kehitystä paremmin kun on mahdollista tavata aina välillä. Ja nyt kesän 2015 aikana on mukavasti tavattukin, kun olemme käyneet samoissa paimennustreeneissä ja näin myös nähneet Pandan harjoituksia. Viettiä paimennukseen on Pandallakin, samoin kuin veljellään Jäbällä, joten jää nähtäväksi kuinka pitkälle harrastuksessa edetään.

Panda oli pentueen pienin ja suloisin, ja on sitä vieläkin. Tämä narttu kasvaa hitaasti, mutta toivon mukaan varmasti, ja siinä on havaittavissa paljon samaa kuin isoäidissään Mustikassa. Jopa haukkuääni on täysin samanlainen, sekä taito kiivetä keittiön pöydälle tavaraakaan tipauttamatta 🙂 Persoonallisuus ja samoin ulkonäkö tulevat siis mummo-Mustikalta ja pieni suuri persoona Panda onkin. Huldan kanssa ovat hyvät kaverukset, ja pientä haastetta onkin ollut liikkua ilman Huldaa tukena ja turvana. Mutta hienosti on siinäkin kehitytty.

Saapa nähdä millaiseksi Panda vielä kasvaa. Terveystutkimukset ja MH-luonnekuvaus hoidetaan kunhan ikää saadaan lisää, ja sen jälkeen katsellaan onko Pandasta kennelimme kasvatustyöhön.

cropped-cropped-panda.jpg

Panda-Kerttu autoretkellä
PandaKerttu ensimmäisellä autoretkellä