Rauhallista joulunaikaa!

Joulunalusviikko sujui kiireisesti, kun pennut yksi toisensa jälkeen lähtivät uusiin koteihinsa joulun viettoon. Pentujen lähtö on aina hieman haikeaa, mutta onneksemme pennuilla oli kaikilla taas ihan mahtavat kodit odottamassa. Kiitos siis uusille pentujen kodeille, ja onnea elämäänne ihanat pentuset Emma, Pimu, Pixeli ja Tahvo! ♥ Nyt on meillä koitettu toipua rankan syksyn rasituksista ja joulu ollaan vaan ja levätään. Pötkötellään ja laiskotellaan ja syödään herkkuja 🙂 Oikein hyvää joulua kaikille koirille ja ihmisille ja muistakaa ottaa rennosti!

iha
Pentueen pienin Poju eli nykyiseltä nimeltään Tahvo muutti Rovaniemelle ja on siellä jo tavannut joulupukin. Kuva: Mika Aitta.

Tämän(kin) joulun oma tonttupoika Töppönen poseerasi taas niin kiltisti… ennenkuin simahti tonttupipo päässään 🙂

wp_20161224_21_20_30_pro

wp_20161224_21_24_30_pro

wp_20161224_21_25_51_pro