Pennuilla ikää 2 viikkoa

pentunen2
Heippa vaan, mulla aukeaa jo silmät!

Se on tänään kokonaiset 2 viikkoa täynnä! Ja täällähän aletaan pikkuhiljaa muuttua ihan oikeiksi koiranpennuiksi 🙂 Laatikossa opetellaan koiramaisia ääniä, kun unissaan vikistään ja jopa pienesti murahdellaan ja haukahdellaan. Ja yritys päästä mönkimistä lujempaan vauhtiin on kova, pienet tassut yrittävät jo kovasti vatsan alle ja aletaan ottaa pieniä kävelyaskelia. Vielä ei kyllä ihan pystyssä pysytä. Ja tänään Santtu pääsi kynsienleikkauspuuhiin…  kynnet alkavat olla jo terävät ja näillä syödessään raapivat Lissu-mammaa vatsan alta. Muutenkin syömähommissa alkaa olla jo aika kova meno, kun ahnaasti rynnitään nisälle. Vähän on pitänyt katsoa että kaikki saavat vuorollaan ne parhaat maitobaaripaikat, kun isommat tytöt Pirkko ja Pimu ovat varsinaisia jyrääjiä. Niin ja arvatkaas mitä, silmät alkavat aueta! Kovasti ovat olleet jo raollaan muutaman päivän. Painoa on reilusti yli kilo kaikilla, ja ovat kyllä kasvaneet oikein hyvää tahtia 🙂 Pentulaatikko siis kuittaa kaiken olevan hyvin!

pennut1

pentu2

pentunen5

pentunen4jpg

pentu1

pentunen

Pentujen kasvukäyrä
Pentujen painot ovat nousseet hyvään tahtiin. Pikku-Poju tulee peränpitäjänä, mutta on pikkumieskin jo yli kolminkertaistanut painonsa reippaasti. Yli kilo on painoa jokaisella.