Vielä muutama viikko vatsan kasvattelua…

Lissun vatsa kasvaa kohisten! Tiineys on edennyt hiljalleen ja nyt alkaa vatsa tuntua jo pinkeältä. Muuten Lissu on voinut hyvin, ja se alkutiineydessä vaivannut ruokahaluttomuuskin on mennyttä. Nyt ruoka taas maistuu ja Lissu kärkkyy kovasti jämiä myös ihmisiltä. Muutenkin se on ollut kovin hellyydenkipeä, tunkee sohvalle ihan viereen ja jos ei heti huomaa rapsutella, alkaa läpsiä tassulla että hei huomaatkos 🙂 Nyt tässä aletaan jo pikkuhiljaa valmistautua tulevaan. Lähipäivinä leikellään Lissulta karvoja vähän masun alta lyhyemmäksi ja ehkä vähän muualtakin, ainakin partakarvoja voisi vähän lyhennellä. Lisäksi täytyy mennä myös varastolle kaivelemaan pentulaatikko esille, ja alkaa laitella paikkaa valmiiksi. Näin se homma etenee! Toivotaan että kaikki sujuu hyvin loppuun saakka ja kuun vaihteessa saamme ihailla pieniä laatikossa ♥

masu
Lissun tiineysmasu alkaa näkyä, porukkaa siellä on selvästi tuloillaan 🙂