Hiljaiselo on ohi ja meille tulee pentuja!!

Vihdoinkin on kerrottavana hyviä uutisia! Meille tulee pentuja!! Lissu todettiin eilen ultrassa tiineeksi, kun eläinlääkäri laskeskeli kohdussa majailevan 7 pientä alkiota. Tosin määrä voi olla enemmän tai vähemmän, niin alkuvaiheessa vielä ollaan, ettei määrää voida varmaksi sanoa. Mutta jokatapauksessa, meille tulee PENTUJA ♥ Jippii, me olemme niin iloisia, nämä tulokkaat ovat enemmän kuin tervetulleita! Pentueen isänä on sama Nalle (Blockhead’s Dazzling Daystar), jonka kanssa yritettiin pentuja jo keväällä siinä onnistumatta. Nyt otimme kaiken varman päälle, ja progesteronitestillä varmistimme tasan oikean astutuspäivän ja se kannatti. Nyt on odotettavissa pieniä lissuja ja nalleja toivottavasti ihan iso pentueellinen. Mahtavaa! Lisätietoja Lissusta ja Nallesta pentulaatikko-sivulta.

Muuten olemme tosiaan vietelleet aikalailla hiljaiseloa, ja blogikin on pysynyt hiljaa kun ei mitään kivoja uutisia ole ollut. Ihmisten elämässä on ollut hieman surua ja murhetta, mutta eipä niistä nyt enempää, kun koirien sivustohan tämä on. Ja koirille onneksi kuuluu hyvää – samoin kaikki ihanat kasvattimme voivat kuuleman mukaan hyvin. Syksy ja arkinen aherrus on muuten vienyt aikamme, ja kesästä selvittyämme aika on mennyt hirmuista vauhtia. Kesällähän pääsimme tapaamaan “pohjoisen asukkaita” eli kolmea kauempana asuvaa kasvattiamme: Flokia, Venlaa ja Igoria. Kiitos kun saatiin käydä lomareissullamme teitä moikkaamassa! Ennen kuin syksyn synkeys kokonaan iskee päälle, laitetaanpa tähän vielä kuvia kesän reissultamme Pohjois-Suomeen.

WP_20160712_14_09_35_Pro
Lissu kävi tutustumassa nähtävyyksiin Yli-Iissä Kierikkikeskuksessa.
Jäbä
Jäbä olisi voinut jäädä tänne pidemmäksikin aikaa, mukavan viileetä!
mm
Mökkeiltiin yöttömässä yössä Sodankylässä. Lämmin kiitos Halvarin perheelle kutsusta!
i
Ihana Nappisilmä Igor.
i
Äiskä Lissu keskellä ja pojat Jäbä ja Igor.
s
Santtu ja Lissu ja takana Igorin “omat maisemat” eli upea Lappajärvi.
f
Hassut hörökorvasisarukset Jäbä ja Venla, sekä keskellä äiskä Lissu.
v
Venla piti vauhtia yllä ja muut yrittivät pysyä perässä!
f
Isopoika Floki oikealla ja äiskä taas keskellä, Jäbä vasemmalla.
flokilla
Floki, Jäbä ja Lissu – taustalla Jennin kauniit hevoset.