Meille ei tule vieläkään pentuja

Kuulumiset on pakko kirjoitella, vaikka fiilikset ovatkin aika maassa. Kävimme viime viikolla Lissun kanssa tiineysultrassa, ja tulos oli musertava: ultrassa näkyi pelkkää tyhjää. Ei pentuja Lissulle 😦 Vaikka astutus sujui täydellisesti, ja uskoimme ajoituksen Mikkeliin menolle osuneen nappiin, ei se sitten kuitenkaan tärpännyt, ei niin mitenkään. Joten tällä nyt mennään tämän kesän yli, ei tässä muuta voida. Täytyy sanoa että harmittaa ihan vietävästi. Paljon on nyt viime aikoina ollut muillakin lammaskoirakasvattajilla samantyyppisiä ongelmia, narttujen tyhjäksi jäämisiä ja kovin pieniä pentueita. Hyviä koteja olisi odottamassa omia perheenjäseniään, mutta pentuja ei tunnu juurikaan syntyvän. Tosi huono juttu 😦 Toivotaan että tilanne tästä paranee, ja jatkossa pentuja saadaan paremmalla onnella maailmaan.

Nyt meille sitten tuli pyytämättä pentujen hoidolta vapaa kesäloma, ja pitää koittaa keksiä muuta kivaa puuhaa. Eiköhän me jotain kehitellä, kunhan tästä masennuksesta noustaan ja piristytään. Toistaiseksi olemme keskittyneet pihapuuhailuun ja arkiseen aherrukseen, ja pari viikonloppua on vietetty autotallien siivoushommissa. Koirat toki auttavat ja ovat mukana kaikessa 🙂 Ja nehän niitä parhaita piristäjiä ovatkin, joten ei muuta kuin uusia suunnitelmia kehiin ja keksitään kaikenlaista kivaa. Ja ei me pentusuunnitelmiakaan täysin nurkkaan heitetä, vaan uudella puhdilla yritetään seuraavista juoksuista. Vaikka nyt onkin tullut takapakkia toisensa perään, ei me näin vähällä luovuteta!

l
Lissukka puutarhaletkun vartijana siivouspäivänä
j
Jäbis Jäbäleissön Jäppinen
t
Töppömies
l
Rankkaa puuhaa tää siivoaminen!
jj
Miesten mies Jäbä miesten hommissa 😀
p
Pampula karkasi aidan ali pihalta naapuriin. Palattuaan joutui remmiin, jonka puri poikki alta aikayksikön. Sellainen pikkuveijari!
m
Aurinkoa ottamassa Mustikka ja Töppönen
Lissukka
Kun ei tullut pentuja, niin otetaan sitten pientä kotitreeniä