Potilas Lissu leikkauksessa

Heippa vaan Kirkkonummelta! Täällä on viime aikoina oltu hieman huolesta mykkyrällä, ja siksi blogikin on pysynyt hiljaisena. Viime maanantaina meillä hoivailtiin tokkuraista ja hieman sekavaa leikkauspotilasta. Lissulla todettiin aika nopeasti isoksi kasvanut nisäkasvain ja jouduimme viemään sen pieneläinklinikka Vetericaan leikkauspöydälle. Huoli potilaasta oli suuri, ja keväälle aiottu pentusuunnitelmakin alkoi olla pahasti vaakalaudalla, kun kasvaimen laadusta ei leikattaessa ollut vielä tietoa. Mutta nyt oli tärkeintä oli saada Lissu kuntoon mahdollisimman pian, muusta vielä tässä vaiheessa välittämättä.

Mutta nyt voidaan huokaista helpotuksesta! Leikkaus meni hyvin, ja leikkaushaava on parantunut todella nätisti. Ja mikä parasta, eläinlääkäri soitti jo saatuaan tuloksen ja kasvain todettiin hyvänlaatuiseksi 🙂 Ei siis mitään hätää, Lissu saa siis porskuttaa terveenä ja kaikki hyvin. Mitään estettä ei ole myöskään pentusuunnitelmien edistämiselle, joten toivotaan että Lissumme saa vielä pentuja hoivattavakseen. Nyt vaan odotellaan tikkien poistoon saakka ja otetaan rauhallisesti ilman turhia revittelyjä. Kirkkonummi siis kuittaa taas kaiken olevan hyvin 🙂

lissu
Potilas Lissu nukutuksen jälkeisessä pöhnässä
lissu
Onko tää huone vinossa vai oonko mää? Nukutusaineet vaikuttavat vielä ja koiraparka on ihan sekaisin 😀
l
On kulunut 5 päivää leikkauksesta ja haava paranee ihan nätisti.