Hyvää ystävänpäivää!

hyvää ystävänpäivää

Oikein hyvää ystävänpäivää! Lähetämme iloiset ystävänpäiväterveiset kaikille ystäville ja tutuille – koirille ja ihmisille! Sekä erityisesti kaikille kasvateillemme perheineen, olette ihania ♥ Sain luvan lainata ystävänpäiväkorttiin ehkä parasta ystäväkuvaa mitä löytyy, eli kortissa on kasvattimme Turo ikioman ja tärkeän ihmisystävänsä kanssa. Kiitos Hennalle kuvan lainasta!

Muuten meille ei kuulu mitään kovin erityistä, viikot vierivät normaaliin tahtiin. Viime viikolla kiiruhdimme mukaan Turbon lonkka- ja kyynärkuvauksiin Vihtiin. Kuvat napattuaan eläinlääkäri totesi niiden näyttävän hyviltä, ja samoin kun Jäbällä lähtivät Turbonkin kuvat Kennelliittoon arvioilla lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Hienoa, toivotaan että tulevat samoilla kirjaimilla takaisin. Kiitos Kadri kun veit Turbon kuviin, nyt on sekin asia hoidettuna kuntoon! Oli kiva nähdä Turbo-poikaa pitkästä aikaa, kovin on Jäbän näköinen ja kokoinen poika. Turbolle paljon rapsutuksia ja kunhan pakkaset lauhtuvat, on se turkkikin taas hyvä ajella lyhyeksi 🙂

t
Ihana Turbo (Mustikkakuonon Oiva Onnimanni). Kuva Kadri Ots.

Pienin perheenjäsenemme Pampula oli juoksujensa ajan hoidossa kasvattaja-Kaisun luona. Täällä pojat saivat sillä aikaa hetken hengähtää, sillä Pampulan juoksut saivat pojilla kuupat ihan sekaisin. Jäbä läähätti ja Töppönen paastosi ja öisin täällä ei nukkunut kukaan. Pampula oli ollut reipas pikkupimu, käynyt Kaisun kanssa mätsärissä ja puuhannut monenlaista. Nyt taas kotona ja rauha maaassa 🙂 Lumet meinasivat viime viikolla sulaa kokonaan pois, mutta onneksi saimme taas uuden lumipeitteen maahan. Ja vaikka nyt taas onkin lunta ja puhdasta, pitäisi tässä henkisesti valmistautua turkinhoitopuuhiin, suunnitelmana on ainakin Töppösen ja Mustikan turkin ajelu ihan kokonaan lyhyeksi… kunhan tässä vaan ehtisi ja jaksaisi ryhtyä puuhaan.

pampula viihtyi hoidossa
Pampula viihtyi hoidossa
pampula
Ja kävi myös mätsärissä