Treenikauden hidas aloitus

Joulutauon jälkeen Jäbän treenit ovat alkaneet toivottoman hitaasti. Lukuunottamatta satunnaista tottista tai ilmaisutreeniä ei kunnon harjoittelusta ole voinut puhua. Toivottavasti tässä saadaan hiljalleen taas harjoitusrutiinit kohdilleen. Sunnuntaina kuitenkin lähdimme pienestä vilustumisesta huolimatta harjoittelemaan rakennusetsintää. Jäbälle kyseessä oli ensimmäinen kerta rakennuksessa, joten oli mielenkiintoista nähdä, mitä reaktioita uusi ympäristö aiheuttaa.

Jäbän hyvät puolet näkyivät taas. Pikku-ukkelilla on selkeästi työmoraali kohdallaan ja vaikka asioita ei osata, korvaa tekemisen halu puutteet osaamisessa. Mukavaa oli myös nähdä nopeaa oppimista. Ensimmäisellä ilmaisulla liian nopea vauhti aiheutti sen, että ilmaisu päin hyppäämällä ei onnistunut. Liukkaalta lattialta on hankala ponnistaa. Seuraavalla kerralla tapahtuikin jo pientä hidastamista ilmaisemaan tullessa ja kaikki sujui mainiosti.

Tekemisen into näkyy ilmaisun osalta myös siinä, kun päin hyppääminen unohtuu lähes puolella kerroista, kun Jäbällä vain on niin kiire takaisin maalimiehelle. Mutta hyvä puoli on se, että muistutus siitä, mitä pitikään tehdä tuottaa tuloksen. Tästä esimerkki näkyy, tai ei oikeastaan näy, alla olevalla videolla. Kuvan ulkopuolella tapahtuu seuraavaa: Jäbä tulee luo, ei hyppää ja lähtee takaisin maalimiehelle. Muistutuksen jälkeen tulee ilmaisemaan siististi ja saa luva lähteä maalimiehelle, jossa saa palkan.

20160207_174134
Hieman pelottavampi treenipaikka.
20160207_184048
Jäbää ei kuitenkaan jännitä.