Lumitöitä ja vesisadetta

Vaikka edellisen postauksen tunnelmat olivat vähän tylsät, nyt on otettava taas ilo irti elämästä. Koirat ne ovat aina hyvällä tuulella, ja pakosti se iloisuus tarttuu meihinkin 😀 Vaikkakin nyt vettä sataa, ja lumet uhkaavat sulaa pois, ei me siitä välitetä….  Suunnitellaan tulevaa kevättä jo kovaa kyytiä, terveystutkimustuloksia ja jalostustarkastuksia on ainakin kalenterissa. Huomasinpa myös, että Animagi-ketjulla on helmikuussa alennuskampanja virallisista terveystutkimuksista, joten nyt O-pentujemme omistajat, kurkatkaapa tämä: Animagin alennukset. Eli tutkimukset jotka vanhaenglanninlammaskoiralta vaaditaan ovat lonkka- ja kyynärkuvaukset sekä silmätarkastus (silmätarkin voi tehdä halutessaan myöhemminkin, kaikkea ei tarvitse hoitaa samalla kerralla). Huomatkaa myös kevään mittaan tulevat rotuyhdistyksen tapahtumat, tulossa on mm. koiran ensiapuluentoa, roturacea ja paimennusta. Kaikenlaista kivaa! Me olemme näillä näkymin aikeissa lähteä ainakin mukaan paimentamaan, ja ehkäpä myös roturaceilemaan toukokuussa – riippuen toki vähän Lissun pentukuvioista 🙂

Pojat lumitöissä
Pojat lumitöissä
lUmi
Lumi tarttuu pikku-Pampulan turkkiin…
tassuihin
… ja Töppösen tassuihin
lissu
… ja Lissun partaan