Joulun taikaa ja rauhallista aikaa

joulutontut riviin järjestykää
Joulutontut riviin järjestykää 🙂

Rauhallista ja rentoa joulun aikaa! Lämmin jouluntoivotus ja hännänheilautukset kaikille koira- ja ihmisystävillemme! Meillä täällä on vihdoinkin ollut muutama päivä lomaa ja aikaa vähän hengähtää. Jouluvalmistelut menevät meillä aina omalla painollaan ilman sen suurempaa stressiä ja hössötystä. Joulu on aikaa olla rauhassa kotona koirien kanssa ilman kiireitä ja suunnitelmia. Sitä valkoista joulua kyllä toivottiin, mutta tällä säällä etelässä nyt mennään, ei muuta voida. Jospas se pukki kuitenkin toisi edes pikkuisen lunta, vaikka edes ensi vuoden puolella… Siihen saakka ulkoillaan kurasäässä ihan suosiolla.

Kiitos ihanille kasvattiemme omistajille jotka ovat muistaneet meitä kortein tai muulla tavoin! Jokainen kuuluminen kasvattiemme perheestä lämmittää aina mieltä, ja arvostamme kovasti kun jaksatte kasvattajille viestiä lähettää. Meidän omien joulukorttien kanssa ei tänä vuonna onnistuttu sitten ollenkaan, vaikkakin meillä oli oikein hyvä yritys niiden suhteen. Valkkasimme pitkään ja hartaasti kuvat kaikista videstä koirastamme ja värkkäsimme kortteja vistaprintin pohjaan, tuli hienot värit, kuvat ja tekstit ja kaikki. Korttien piti saapua painosta hyvissä ajoin ennen joulua, mutta kappas, sen sijaan saimmekin viestin että kortit on kadonneet kuljetuksessa ja rahat on palautettu. Että terve vaan ja kiitos! Uusia kortteja ei ehditty enää painaa ajoissa ja jäimme ilman hienoja väkerryksiämme. Joten ei postitettu koirakortteja tänä vuonna, ei sitten…. pikaisesti postitimme kaupan valmiita kortteja ja koirakortin virkaa saa nyt hoitaa tämä sähköinen versio.

December 2015-1