Odottavan aika on pitkä…

Hilman juoksut ne vaan antavat odottaa itseään… Emme ole siis vieläkään päässeet astutuspuuhiin, eikä juoksujen alkamisesta ole vielä tietoakaan. Ennustuksemme siitä, että vietämmekö jouluaattoa astutuksen merkeissä, alkaa pahasti näyttää mahdolliselta. Tai uudenvuodenattoa. Noh, eipä tässä mikään kiire ole mihinkään, juoksut alkavat jossain vaiheessa – ja tätähän se on kun ollaan tekemisissä elävien olentojen kanssa. Ei näitä hommia hoidella kalenteri kourassa 😀 Odotellaan siis rauhassa vaan, eipä tässä muutakaan nyt voida. Katsellaan siis tulevien vanhempien pentukuvia tässä vielä, ja toivotan että ensi vuoden puolella saadaan tällaisia jälkeläisiä maailmaan.

hilma2
Hilma nuorena tyttönä syksyllä 2013.
Trasseli
Ihana Trasseli omassa kodissaan Marinan luona pari viikkoa Saksasta saapumisen jälkeen.

Muutakin täällä odotellaan, nimittäin talvea ja pakkasta! Ja lunta, paljon ja pian, kiitos! Nämä jokapäiväiset kurakekkerit, eli tassujen ja lattioiden pesut alkavat ottaa pattiin kohta aika tavalla. Joten kunnon pakkaskelit kelpaisivat tänne Kirkkonummelle paremmin kuin hyvin. Pimeyskin alkaa rasittamaan, kun aina on pimeää kun ulkoillaan koirien kanssa ja otsalamppua ilman ei pärjää. Lisäksi ootellaan myös remontin valmistumista, mutta se ei taida tapahtua vähään aikaan, sillä kylmyys ja pimeys on vienyt kiinnostuksen remppahommiin. Joten ehkä sitten ensi kesänä sen suhteen. Mutta ensin talvi tänne, jookosta 😀