Loppuvuoden pentusuunnitelmat etenevät!

Heippahei taas! Eilen kävimme Hilman kanssa silmätarkastuksessa Malmin Animagissa ja silmät todettiin terveiksi. Jippii! Nyt on sekin asia hoidettu ja Hilman kaikki PEVISA-tutkimukset kunnossa 🙂 Eli Hilman pentusuunnitelmat etenevät kuten oli suunniteltu ja nyt mennään hyvillä mielin loppuvuotta kohti. Voimme siis vihdoinkin ilmoittaa näin virallisestikin, että seuraavan Mustikkakuonon pentueen emänä on kasvattimme Hilma (Mustikkakuonon Nelli Nonparelli) ja isänä saksanpoikamme Trasseli (Karlo von der Ablasswiese).

Pentuesuunnitelmista on nyt tarkempaa tietoa pentulaatikko-sivulla, ja sinne on myös lisätty paljon lisätietoa Hilmasta ja Trasselista näiden omille sivuilleen. Jos olet kiinnostunut Hilman ja Trasselin pennuista, laita viestiä pikapuoliin!! Olette tervetulleita käymään meille Kirkkonummelle, ja tietysti Hilman luo Helsinkiin sekä Trasselin luo Myrskylään itä-uudellemaalle. Ja meiltä jo alustavasti pennun varanneet, suurkiitos teille ja olemme syksyn mittaan yhteyksissä 🙂

Trasseli
Näin sitä loikitaan! Trasseli sai kuulla pääsevänsä isäksi…
Hilma Animagissa
Hilma Animagissa kun silmätipat alkavat vaikuttaa. Huomaa istuma-asento, joka on täysin samanlainen kuin emällään Mustikalla 🙂