Hurmaava herrasmies Trasseli kävi silmätarkastuksessa

Tällä viikolla meillä on ollut ilo ja kunnia saada vieraaksemme komea ja miellyttävä herrasmies. Tai eipä tuo nyt niin vieras ole, meidän oma Trasseli – saksalaista sukujuurta oleva tuontiuroksemme joka asuu Marinan luona Myrskylän maaseudulla. Ja Trasselin kanssa vietämme aikaa kyllä mieluusti, poika on vaan yksinkertaisesti sanottuna ihana ❤ Trasselihan on ollut jo pennusta kovin rauhallinen ja sellainen iso sylipoika, aina tulossa lähelle ja nojailemassa jalkoihin. Teimme Trasselin kanssa pientä siistimisoperaatiota, eli lyhensimme turkkia hieman ja yritimme harjata huspois sitä hirmuista määrää pohjavillaa. Kovin karvainen (lue: vähän liiankin) on tämä uros, ja on varmaan taas parasta ajella turkki kokonaan lyhyeksi. Mitäpä sitä maalaispoika liioilla karvoillaan tekisikään 😀

t
Jaa että trimmauspöydälle, onko ihan pakko?
t
Pohjavillaa pukkaa ihan urakalla

Tänään kävimme Trasselin kanssa silmätarkastuksessa, ja siellä pojan silmät saivat lausunnon “ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia”. Jippii, terveet näkimet pojalla! Samalla otimme Trasselista myös MyDogDNA-näytteet ja uusimme rokotukset, joten nyt on viralliset asiat erittäinkin kunnossa. Myös puntarille kiipesi tämä poika, ja vaaka näytti 33,3 kiloa. Ei mikään jättipoika kuitenkaan! Tosin aika hoikassa kunnossa Trasseli on, ja meillä ollessaan pitänyt tarkasti huolta linjoistaan. Ei oikein ole tarjotut nappulat kelvanneet, kun kotona on aina tarjolla paremmat eväät 😀

trasseli
Ne laittoi mulle silmiin jotain tippoja, höhhöh.