Juhannuksen viettoa seitsemän koiran seurassa

Vanha juhannustaika kehottaa poimimaan 7 erisorttista kukkaa tyynyn alle juhannusyöksi… Mutta meidän taikaamme kuului viettää juhannusta 7 erilaisen koiran kanssa, kun kasvattimme Hulda ja Panda saapuivat meille hoitoon 🙂 Vettä sataa losotti lähes koko juhannuksen, mutta emme antaneet sen latistaa tunnelmaa, vaan täällä riekuttiin ulkona kaiket päivät. Emmehän me sokerista ole, eikä kaupunkilaisvieraamme Huldis ja Pandis pistäneet kurakemuja ollenkaan pahakseen. Kaikki 28 kpl tassuja tuli pestyä useaan kertaan, ja tulee vieläkin, sillä eipä tuo sää tuosta näytä hurjasti paranevan. Hulda ja Panda viipyvät nimittäin meillä vielä koko seuraavan viikon. 🙂

yksi tekee hommia ja seitsemän vaan hengailee
Yksi tekee hommia ja seitsemän vaan hengailee…
106.1
PandaKerttu (Mustikkakuonon Oili Orkidea)
071
Hulda (Mustikkakuonon Nuppu Neppari)

Tyttöjen tulo hoitoon taisi olla mieluinen yllätys varsinkin Töppöselle. Niin kovasti on Töppö jaksanut liehitellä Huldaa päivästä toiseen… Kieppuu ympärillä, kerjää leikkiin ja kosiskelee, mutta kylmän viileästi Hulda vaan kääntää päänsä eikä kiinnostu poitsun liehittelyistä. Huldasta tulee eniten mieleen isänsä Pomo, niin tasaisen varma, coolin rauhallinen narttu. Ei hötkyile turhia, mutta viisaana tyttönä muistaa kyllä käydä keittiössä tarkistamassa tasot ja pöydät, josko jotakin syötävää olisi jäänyt tarjolle. Ja juhannusaattona emme tätä varkaan läsnäoloa heti tajunneet, ja sinne katosi kattilallinen intialaista kasvispataa parempiin suihin 😉

Pikkuinen PandaKerttu on taas on varsinainen pomppukone, hyppii ja loikkii ja kerjää huomiota minkä ehtii. Niin mummonsa Mustikan kaltainen, sekä luonteeltaan että varsinkin ulkonäöltään. Fyysisesti vielä pieni ja siro, mutta toivotaan että kasvaa tuosta vielä hieman – niinhän se teki lopulta taskulammaskoira Mustikkakin. Panda on pikkuinen mutta ovela, ja veljensä Jäbän tyylisesti aktiivinen ja puuhakas. Tylsistyy ilman actionia ja tarpeen vaatiessa keksii sitä itse 😉 Tänään töistä tullessamme seisoi Panda keskellä keittiön pöytää toivottamassa meidät tervetulleiksi kotiin. Että kiitosta vaan! Onneksi Pampulalla riittää myös virtaa, ja nämä kaksi kaverusta ovat löytäneet toisensa yhteisiin painileikkeihin. Pampula nuorimpana osaa itse käydä välillä ottamassa pienet päiväunet, ja taas hetken latauduttuaan jaksaa painia ja riekkua isompiensa kanssa.

049.1
Kuinka monta koiraa…
041.1
Pampula ja Panda löysivät yhteisen sävelen
märkä rotta Pampula
Märkä rotta Pampula
Töppönen
Töppönen
Kuin kaksi marjaa
Kuin kaksi marjaa: mummo Mustikka ja pikkuinen Panda
Lissu
Lissu
Jäbäläinen
Jäbäläinen