Onnea 2-vuotiaalle Mustikkakuonon N-pentueelle!

Mustikan ja Pomon pentueelle tuli tänään kaksi vuotta täyteen. Oikein paljon onnea ihanille kasvateillemme Hilma, Hulda, Börje, Luka, Turo ja Roki! Tämä aktiivinen ja puuhakas porukka oli pentuna kova keksimään kaikenlaista pientä kepposta, ruoat katosivat pöydiltä ja tavarat saivat kyytiä. Nyt alkaa pientä rauhoittumista olla jo havaittavissa, ja tämä pentue vaan paranee 🙂 Kaikista olemme saaneet kuulla kuulumisia ja pääkaupunkiseudun porukkaa on tavattukin aina välillä. Terveyttä on riittänyt ja muutenkin on mennyt hyvin. Ja tänä talvenahan saatiin lisää puolisisaruksia, kun isukki Pomo sai pentueen Bertan kanssa Furry Drifter’s kennelissä. Toivotaan puolisisaruksista kasvavan yhtä hauskoja vahvalla itsetunnolla ja rohkeudella varustettuja lammaskoiria. Kiitos kasvattiemme omistajille koirienne hyvästä hoidosta ja yhteydenpidosta, olette ihan huipputyyppejä!

Mustikka hoivaa pieniään
Mustikka hoivaa pieniään toukokuussa 2013.