Rakennustyömaan kiireiset apulaiset

Ja homma etenee! Kevät on antanut hyvät edellytykset remppahommien jatkumiselle, ja koirat ovat tottamaar olleet puuhissa mukana. Pihalla on pyöritetty betonimyllyjä ja tehty valuhommia, ja kaivinkone on kaivanut loput salaojat paikoilleen. Ja betonivalun kanssa selvittiin vain yhdellä tassunjäljellä märässä betonissa… muuten meni hyvin. Mukana pomppiva pikku Pampulakaan ei ole ollut millänsäkään näistä koneista ja äänistä, vaan hyvin on tottunut talon touhuihin.

remppahommia
Remppa-apulaiset valppaana
töppö
Töppönen on löytänyt upean aarteen rempparojun seasta
k
Kaverukset Jäbä ja Pampula
t
Tauon paikka

Lissulla on alkanut juoksut, joka on jakanut porukkamme kahtia urosten ja narttujen leiriin. Töppönen ja Jäbättiläinen joutuivat eristyksiin ja sieltä laulelevat serenadejaan Lissulle. Ja pitkin pihaa ruikitaan ja merkkaillaan Lissulle terveisiä. Onneksi tilanne menee nyt nopeasti ohitse, kun toistaiseksi on vain yksi juoksunarttu talossa kun mummo-Mustikka on steriloitu. Mutta Pampula kasvaa kohisten isoksi tytöksi. Alkuun meille tultuaan sille ei maistunut ruoka kovinkaan hyvin. Mutta kun huomasi että jos ei kiireesti syö itse sitä kuppiaan tyhjäksi, joku muu sen kyllä syö heti kun selkäsi käännät, johan alkoivat nappulat kadota. Me olemmekin nyt vaihtaneet monien vuosien jälkeen Hill’s ruoasta Pure Naturaliin, ja tämä sapuska tuntuu olevan oikein sopivaa ja maistuvaa.

Ja kasvattiemme omistajat huomio: pentutapaaminen suunnitteilla elo-syyskuulle! Tarkoituksena olisi edelliskertaiseen tapaan löytää paikka jossa voisimme yöpyä ja viettää kivan viikonlopun. Kun sopiva paikka ja ajankohta löydetään, niin ilmoittelemme asiasta tarkemmin. Työ- ja remonttikiireiden vuoksi emme ehtineet tapaamista nyt keväälle järjestämään, mutta asia on ollut mielessä. Olisi kiva nähdä teitä kaikkia, kun ei pitkien välimatkojen takia ihan kaikkia ehditä kovin usein näkemään. Olkaa kuulolla! 🙂

Ja lopuksi ihanat videoterveiset kasvatiltamme Turolta Joensuusta. Turo on varsinainen vesipeto ja näin on talviturkki jo tänä keväänä heitetty.