Kiirettä jos jonkinlaista…

Kirkkonummi kuittaa viime päivien kuluneen kiireisesti. Täällä on touhuttu yhtä jos toista, ja synttäreitäkin vietettiin viime viikolla. Meidän oma rakas ukkelimme, mamman kultapoika Töppönen (Czarlinda’s Moment of Truth) täytti 3 vuotta! Onnea oikein paljon meidän päiviemme piristäjä, aina iloinen ja emännän varjona kulkeva uskollinen Töppö-boy ❤ Töppösen synttäreinä ei uskallettu herkutella, kun ripuli vaivasi poikia ja luulimme myös Töpön kärsivän tästä vaivasta. Noh, tarkempi tutkailu kuitenkin paljasti Jäbän olevan se huonovointinen kaveri, ja lopulta syykin selvisi kun oksuna ulos tuli sukka. Että sillälailla.

Onnea rakas Töppönen
Onnea rakas Töppönen 3 vuotta!

Lissun kanssa kävimme maanantaina Primal Sense Farmin lammasaitauksessa kuvauksessa. Keikka tuli vähän kiireisellä aikataululla, mutta onneksi ehdimme siellä piipahtamaan ja kuvat saatiin napattua. Kyseessä oli Koiramme-lehteen tehtävä juttu pitkäkarvaisten rotujen turkinhoidosta kura-aikana (tai ainakin jotakin sinne suuntaan). Katsotaan päätyvätkö Lissun kuvat lehteen… ainakin kuvista tuli erittäin aitoja kuraojassa loikkimisen ja lammasaitauksen kurassa kävelyn jälkeen. Aluksi napattiin muutama siistimpikin kuva – ja kunhan saamme itsekin kuvat niin julkaisemme niistä muutaman.

Lissu
Pitkäkarvaisen koiran turkinhoitoa.. no onhan siinä vähän hommaa. Tämä ei ole niitä “virallisia” kuvia vaan omalla kännykällä napattu otos.

Ja koska facebook on ilahduttanut meitä taas ihan mahtavilla kuvilla, niin tässäpä muutama myös blogimme lukijoiden ihailtavaksi. Kuvassa Pudasjärven poika kasvattimme Floki (Mustikkakuonon Osmo Oranssi).

Floki
Floki kukkulan kuningas. Miehekäs mies vaikka ikää vasta 10 kk.
Floki
Passikuvassa Floki. Tämä kuva on vaan niin hauska!! 😀