4 vuotta ja 225 blogipostausta

Ja yli 13 000 kävijää kennelimme sivuilla kuluneen neljän vuoden aikana, usein kymmeniä vieraita päivän aikana. Aika pitkään on blogimme jo pyörinyt ja monenlaista tarinaa ja kuvaa on tullut sivustolle päivitettyä. Ensimmäinen postaus oli video janoisista Mustikasta ja Möröstä, ja sen jälkeen mentiinkin jo Mustikan ensimmäisen pentueen tunnelmiin. Niin se aika vierii, kun ensimmäisen pentueen kasvatti Lissu on jo saanut oman pentueensa ja Mustikka on ehtinyt mummoksi saakka. Viime viikonloppuna juhlittiin jo Mustikan 8-vuotissynttäreitä, onnea oikein paljon rakas ja paras, kennelimme kantanarttu Mustikka ♥

Onnea Mustikka 8 vuotta!
Onnea Mustikka 8 vuotta!

Keväinen auringonpaiste on tuonut uutta virtaa, sekä meihin ihmisiin että koiriin. Karvat ovat lyhentyneet ja vauhti kiihtynyt 🙂 Saimme nyt fiksattua tämän blogin ja sivuston haluamaamme uudempaan muotoon. Nyt jokainen postaus on erillinen, joten kuvia voi laittaa enemmän sen rasittamatta sivuston latausta. Aika hyvä homma, pientä fiksausta vielä, jotta kaikki thumbnail-kuvat saadaan näkymään ja fontit kohdilleen. Tekeillä on myös tagit, joilla asiat ja koirakohtaiset jutut on helpompi löytää blogin suuresta postausmäärästä. Eiköhän tästä hyvä tule.

töppönen
Töppönen komeassa gasellinloikassaan ja uudessa kesäturkissaan. On se komia poika!