Kevättä tassuissa!

Tervetuloa kevät ja kurakelit! Vähän tulitte tänä vuonna liian aikaisin, mieluusti olisimme pitäneet lunta maassa vielä jokusen viikon. Mutta eipä se mitään, nyt lähtee trimmeri laulamaan ja karvat lyhenevät, jotta edes osa porukasta pysyisi vähän siistimpänä. Tätä kirjoittaessani on Töppönen päässyt ekana trimmipöydälle Santun käsittelyyn.

kolme sukupolvea
Kolme sukupolvea: Jäbä, Lissu ja Mustikka
jee
Onnellisia ja kuraisia koiria 😀
Lissu johtaa joukkoa
Ottakaa kiinni jos saatte! Lissu johtaa joukkoa.

Muuten täällä menee ihan mukavasti. Kevään myötä pitäisi taas vähän piristyä toimimaan, ja koittaa järjestää jotain häppeninkejä koirille ja itsellemme 🙂 Olemme ilmoittautuneet paimentamaan Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n paimennuspäivälle Vantaalle 18.4. ja tämän lisäksi lupauduimme myös schipperkekerhon paimennukseen Somerolle parin viikon päästä. Jäbä pääsee ekaa kertaa kokeilemaan paimennusta, mitähän siitä mahtaa tulla…. ainakin jännää jos ei muuta! Lammaskoirayhdistyksen paimennuspäivään on tulossa mukaan myös sisaruksia, joten on mielenkiintoista nähdä ovatko sisarukset kuinka samanlaisia. Ja huom. muutamia vapaita paikkojakin vielä löytyy, joten nyt vaan äkkiä kurkkamaan lisätietoja yhdistyksemme sivuilta: paimennuspäivä.

äiti ja poika
Poika Jäbä ja äiti Lissu.
jäbälainn
Nyt vois mennä suihkuun, jooko?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s