Veljet ja sisko pentunäyttelyssä Lahdessa :)

Aika menee niin hirmuista kyytiä, ettei meinaa ehtiä tätä blogia päivättämään ollenkaan. Päivissä on ihan liian vähän tunteja, töissä on ollut kiirettä ja kaikenlaista menoa joka suuntaan. Mutta täällä sitä ollaan, ja mustikkakuonolaisilla kaikki hyvin 🙂 Kaikenlaista ehditään kuitenkin puuhailla koiriemme kanssa. Viime viikonloppuna kävimme Lahdessa pentunäyttelyssä, jonne mukaan tulivat meidän oman Jäbän lisäksi velipoika Igor ja sisko Panda.

santtu ja Jäbä odottavat vuoroaan
Santtu ja Jäbä odottavat vuoroaan
Igor ja Kirsi kehässä
Kirsi esitti Igorin taidokkaasti
Laura ja Panda kehässä
Laura ja Panda kehässä
Santtu ja Jäbä kehässä
Santtu ja Jäbä kehässä… vähän meinasi Jäbällä lähteä keulimaan..

Pentunäyttelyt ovat siitä kivoja, kun ne ovat pennuille hyvää treeniä hälinään ja vilinään, eikä niissä vielä tarvitse ottaa hommaa niin vakavasti kuin ns. isojen näyttelyissä. Tosin kyllähän se seisottamisen ja liikkeen treenaminen näihinkin kannattaisi, mutta meillä se nyt vähän meni niin ja näin… vaikkakin saimme kyllä Jäbälle ja Pandalle hyvää opetusta Heidiltä edellisenä viikonloppuna. Mutta vähän kai ne kotiläksyt jäivät puolitiehen. Mutta ei se ole niin justiinsa, hurjan aikaisen aamuherätyksen jälkeen vietettiin mukava päivä 🙂 Ja kehässäkään ei aiheutettu surempia kommelluksia, pennut saivat tuomari Marja Talvitieltä ihan asianmukaiset arvostelut. Jäbä sai KP:n, mutta sisko ja veli jäivät ilman, sillä tuomarin tuomio oli seuraava: Igorille lisää kiloja ja Pandalle vähemmän. Pentuajan ruokinta ei ole aina helppoa puuhaa, ja joskus tilanteet voivat vaihdella nopeastikin. Mutta nyt on taas ruokamääriä tarkasteltu, ja uskotaan että kylkiluu-tuntuma saadaan kohdilleen molemmilla pikapuoliin. Muuten pennut saivat kehuja rakenteesta ja tuomari oli kehunut varsinkin Jäbän isoa purukalustoa komeaksi. Jee, isot hampaat ovat nykyaikana lammaskoiralla hurjan hieno juttu, sillä hampaiston pieneneminen on ollut viime aikojen ongelma rodussamme. Kiitos näyttelypäivästä Henna ja Igor, sekä tietysti Igorin esittäjä Kirsi! Kiitos päivästä ja matkaseurasta Laura ja Panda, ja erityisesti suuri apumme Heidi!

koko porukka
Kovan koitoksen jälkeen sisarukset riviin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s