Tammikuisia kuulumisia

Luka ja Trasseli
Vasemmalla Trasseli, oikealla Luka

Kaverukset Luka ja Trasseli saivat molemmat uuden sporttisen ulkoasun, kun kävimme viime viikolla trimmerien kanssa kylässä 🙂 Turkit lyhenivät molemmilta pojilta, ja nyt ei tarvitse Marinan vähään aikaan huolehtia turkinhoidosta kun vapaa-aika on muutenkin kortilla. Pojat ottivat trimmauspöydällä kököttelyn rennosti eivätkä pistäneet pahakseen muutaman tunnin turkinhoito-operaatiota. Ovat kyllä leppoisia poikia luonteeltaan, ei voi muuta sanoa. Ja turkin alta paljastuikin lihaksikkaat komistukset, Saksan vahvistuksemme Trasseli (Karlo von der Ablasswiese) on se tummempi, kun taas sini-harmaana syntynyt Luka (Mustikkakuonon Nipa Nallekarhu) se vaaleampi kaveri. Kiitos vielä Evelle turkinhoidollisista lisäkäsistä!

Ja samaan aikaan kun muut reippaina ulkoilevat, viihtyisi mummo Mustikka vaan omalla paikallaan sohvalla. Tämä viileämpi keli saa Mustikan vielä enemmän sohvaperunaksi – mikäli mahdollista. Ja selkeästikään kylmyys ei ole vanhalle hyväksi, joten ostimme mummollemme lämpimän villapaidan, josta se tuntuu kyllä tykkäävän kovasti. Lämmittää vanhan luita mukavasti. Mustikkahan täyttää nyt maaliskuussa 8 vuotta, ja niin kurjaa kun se onkin, niin välillä ne kertyneet vuodet kyllä jo näkyvät käytöksessä. Unta tarvitaan entistä enemmän, ja muutenkin laiskottaa, vaikka muuten teräsmummo hyvässä kunnossa onkin 🙂

Mustikka villapaidassa
Mustikka villapaidassa

Hulda (Mustikkakuonon Nuppu Neppari) kävi myös joulun tienoilla lonkka- ja kyynärkuvissa, ja tuloksia jännityksellä odotellaan. Luotimme taas samaan tuttuun eläinlääkäriimme Janne Ojalaan Vihdissä, joka tunnetusti tekee tarkkaa ja huolellista työtä kuvaajana. Tältä näytti Hulda pötköttäessään eläinlääkärin pöydällä rauhoitettuna, Laura vieressä avustamassa kuvauksessa 🙂

Hulda lonkkakuvissa
Hulda lonkkakuvissa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s