Pieniä talvisia pakkasukkoja

Tänään saimme mukavia vieraita kylään, kun Henna saapui Igor-veljen ja karvakaveri Ingan kanssa piipahtamaan. Kurjaa vaan oli, että pakkanen paukkui lähempänä -20 astetta ja ulkoilumme jäi vähän lyhyeksi. Noh, velipojat Jäbä ja Igor jatkoivat painiaan sitten sisällä…. Ja hauskaa veljeksillä tuntui olevan, kun kerrankin sai painia sydämensä kyllyydestä samankokoisen painikaverin kanssa. Hyvin on Igor kasvanut ja kehittynyt, hampaat on nätisti ojennuksessa ja poitsu on sopivan hoikassa kunnossa. ♥ Kiva Henna kun kerkesitte käymään ja kiitos Igorin hyvästä hoidosta! Tammikuussa taas nähdään 🙂

Joulunpyhinä kävimme myös moikkaamassa Ukko-veljeä Thomasin perheen luona. Ja silloinkin oli melkoisen kylmää kyytiä, painiessa lumi tarttui tassuihin ja pakkanen jäädytti meidät koko porukan. Mutta kivaa oli nähdä, Ukko oli reipas poika ja oma iloinen itsensä. Selvästi meidän Jäbättiä vähän isompi, kun Jäbä taitaa olla se pojista pienin (ja harmain) kaveri. Kiitos Hansu ja Dave, otetaan painikerhot uusiksi pian, kun lähellä asutaan!

Jäbä ja Igor tutkivat yhdessä mitä puskasta löytyy..
Jäbä ja Igor tutkivat yhdessä mitä puskasta löytyy..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s