Tonttujen joulurauhaa

joulumummo mustikka
Joulumummo Mustikka toivottelee kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua! Muistakaa levätä ja ottaa rennosti!

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille blogimme lukijoille! Meillä joulua on vietetty omiin perinteisiimme kuuluen rauhallisesti kotona, puuroa keitellen ja kuusta koristellen. Ja se paras joululahjakin saatiin, nimittäin nyt on maa lunta tulvillaan. Tassut pysyvät puhtaina, juhuu! Tosin nyt tuli taas tarve leikellä kaikki tassukarvat anturoiden väleistä, kun lumi pakkautuu muuten paakuiksi ja tekee kävelemisestä ikävää. Me jatkamme joulun viettoa rauhallisissa merkeissä ja toivottelemme rentoa joulunviettoa myös teille kaikille! Lämmin kiitos joulukorteista ja muistamisista – ihania kuvia on putkahdellut postiin ja sähköpostiin jotka ilahduttavat meitä kovasti.

Ja sitten vielä perään jouluvaroitus: Muistakaahan olla varovaisia jouluherkkujen kanssa, sillä monet niistä voivat olla haitallisia koirille. Suosikkiherkuista erityisesti rusinat ja suklaa ovat koiralle myrkyllisiä. Myös liiallinen kinkun syöttäminen voi aiheuttaa koiralle rajuja vatsaoireita, ja pois koiran ulottuvilta on laitettava myös xylitoli, pähkinät ja makeiset. Joulukukista vaarallisimpia ovat sipulikasvit kuten hyasintti ja tulppaanit. Joten hyvin ahneen (lammas)koiran omistajan on syytä olla erityisen tarkkana ja piilottaa kaikki vähänkin kiinnostavat herkut pois koiran ulottuvilta – näin säästytään huolilta ja mahdollisilta eläinlääkärikeikoilta 🙂

Ja tässä kauniita jouluisia kuvia kasvateistamme:

Kiitos ihanista korteistanne!
Lämmin kiitos ihanista korteistanne, näistä tulee niin hyvälle tuulelle.
Hulda ja Panda
Joulusiskokset Hulda ja Panda
Turo ja Nikke
Ihana Turo toimittaa tyynyn virkaa
ukko
Komea Lumi-Ukko
floki
Joulutonttu Floki on kuulemma helppo kuvattava
venla
Pikkutonttu Venla kotonaan Oulussa
igor
Igor-tonttu kaverinsa Ingan kanssa
floki1
Ja lopuksi vielä toinen Floki, ihana lumiparta pohjoisen poika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s