Joulu tulla jollottaa…

Mustikkakuonon-kennel-jouluilmoitus-2014-2

Joulu on kohta jo täällä. Siitäkin huolimatta että remppahommat ovat levällään ja jouluvalmistelut melko lailla vaiheessa. Mutta eipä me stressata, tulee se joulu vähemmälläkin. Joulun lähestymisen tietää myös siitä, että Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n joululehti putkathti postilaatikkoon. Ja iloisina saimme lukea lehdestä useamman jutun omista kasvateistamme, kun Pihla kertoi Humpan hienosti menneestä MH-kuvauksesta, ja Laura ja Tia Börjen ja Huldan paimennusharrastuksesta ja taipumuskokeista. Tämän lisäksi Pihla oli kirjoittanut upean kirjoituksen kumppanuudesta koirien kanssa. Kirjoituksessa tiivistyy se tärkein tässä kaikessa: elämä lammaskoirien kanssa on antoisaa ja koiramme opettavat meitä niin paljon. Lammaskoira on luonteeltaan sopiva monenlaiseen toimintaan, se on hyvä ja luotettava kumppani. Lopun kiteytys kertoo: Jos sanonta “Sellainen omistaja kuin on koira” pitää paikkaansa, niin mielelläni olen lammaskoiran kaltainen. Voiko sitä paremmin enää sanoa? Upeasti kirjoitettu. Kyllä me kasvattajina olemme tyytyväisiä -ja ihan pikkuisen ylpeitäkin- että olemme saaneet näin hienoja ihmisiä kasvattiemme omistajiksi. Kiitos kirjoituksistanne lehteen!

Ja joululehteen liittyen lämpimät kiitoksemme myös muille lehden tekijöille. Ja tietenkin jättikiitokset koko rotujärjestömme hallitukselle ja muille toimihenkilöille! Taas on kohta yksi vuosi saatu pakettiin, ja pikkuruisena yhdistyksenä on kuitenkin saatu pidettyä rodun asioita ihan mallillaan. Hienoja tapahtumiakin meillä on tänä vuonna ollut, niistä omaan mieleen jäivät parhaiten MH-kuvauksen hienosti suorittaneet koirat ja syksyn lemmikkimessujen rento tunnelma. Hyvä aktiiviset toimijat, hyvä me kaikki! Viikko sitten pidettiin jälleen yhdistyksen vuosikokous, jossa valittiin ensi vuodelle uusi hallitus ja uusiakin henkilöitä saatiin mukaan toimintaan. Tärkeimpänä tietenkin uusi puheenjohtajamme Minna, jolle toivottelemme oikein paljon onnea ja jaksamista vaativaan tehtävään! Santtu jatkaa hallituksessa ensi vuonna, mutta luopuu sihteerin pestistä ajanpuutteen takia. Muutenkin aikapula tuppaa vaivaavan meikäläisiä, mutta yritämme osallistua toimintaan parhaamme mukaan – näin koetamme hoitaa oman panoksemme yhteiseen pottiin.

j
Pojat Jäppinen ja Töppönen tekevät remppahommia ja odottavat joulua näin komeina…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s