Kuratassuja ja remonttihommia

Remontti etenee! Tai oikeastaan nyt se vasta on kunnolla alkanut. Piha on pistetty sekaisin uusien salaojien laiton vuoksi, ja nyt meillä ihan kirjaimellisesti uidaan kurassa. Koirien mielestä myllerrykset pihassa on kivoja, sorakasojen päällä kiipeillään ja kuraojissa juostaan tuhatta ja sataa…. jep jee. No mutta, rempan on lopulta tarkoitus helpottaa meidän kaikkien elämää, sillä koirat tulevat saamaan talon päätyyn oman sisäänkäynnin suoraan kylpyhuoneeseen. Eli kärsitään kurasta nyt hetki, ja pestään tassupyyykkiä tyytyväisinä. Tosin innoissaan meillä pesulle mennäänkin, varsinkin Töppönen loikkaa aina ekana kylpyammeeseen odottamaan tassujen huuhtelua. Ja jos tassut ei jostain syystä olekaan “tarpeeksi” likaiset, voi sitä pettymystä kun ei pesulle pääsekään.

Ja Töppösestä puheenollen, poika on kärsinyt pienestä flunssasta viime päivät, tuhissut ja niiskutellut. Ilmeisesti Jäbä toi flunssan tuliaisina lemmikkimessuilta, sillä moni muukin porukastamme on kärsinyt samoista oireista. Jäbä tosin on itse niin kova jätkä, ettei ole itse oireillut ollenkaan. Mutta tällaiset flunssat eivät ole onneksi mitenkään vaarallisia, menee muutamissa päivissä ohitse eikä siinä sen kummempaa. Mummo Mustikka on sen sijaan joutunut dieetille, ja tavoitteena on saada sellaiset 3-4 kiloa pois muorin painosta. Mustikka on viime talvella tehdyn steriloinnin jälkeen tupannut pulskistumaan uhkaavasti ja ruokahalu kasvaa kasvamistaan, joten asia on laitettava tiukkaan tarkkailuun. Herkut pois ja hikilenkille! Mustikka on myös jäänyt kiinni siitä, että varastaa ruokaa pöydältä, ruisleivät ovat kadonneet hups vaan parempiin suihin… mokoma ahmatti.

jes
Hyvää kuravettä
p
Jäbä ja Töppönen miesten hommissa
k
Töppö Boy – Kukkulan Kuningas Ensimmäinen
l
Mitä asiaa? Poika Jäbä ja äiti Lissu

Viime viikonloppuna saimme myös käydä juhlimassa tärkeää päivänsankaria, kun Töppösen kasvattaja Erno täytti kokonaiset 70 vuotta! Onnea vielä kerran Erno! Kiitokset upeista juhlista ja jättimäinen kiitos jo vuosikymmenten yhteisestä lammaskoiramaisesta taipaleestamme ♥ Ensimmäinen oma lammaskoira vuonna 1992 oli Ernon kasvatti (Nalle -Czarlinda’s German Rose), ja tämän koiran myötä rakkaus rotuun vei mukanaan. Samoissa merkeissä nyt jatketaan, kun kotonamme asustaa Herra Töppönen (Czarlinda’s Moment of Truth) joka on Nallen velipuolen Jipun poika 🙂 Kiitos omasta rakkaasta kultapojastamme, Töppönen on komea hurmurimme jolla on sydän täyttä kultaa ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s