Herra Töppösen terveystulokset ja uusi miehekäs look :)

Töppönen kävi joukkotarkastuksessä eläinlääkäreillä Per ja Lotta Axelsson ja todettiin terveeksi ukkeliksi. Töppösen silmät tarkastettiin, sydän kuunneltiin ja polvet tunnusteltiin -ei mitään huomauttamista pojan terveydessä miltään osin. Eli terve kuin mikä! Tästä se idea sitten lähti… tai oikeastaan asia oli muhinut mielessä muutaman viikon, että mitäs jos katsottaisiin miltä Töppö-ukkeli näyttäisi lyhytkarvaisena. Ei muuta kuin trimmeri surisemaan, ja pari tuntia myöhemmin meillä oli komea lyhytkarvainen herrasmies ♥ Täytyy kyllä sanoa, että karvojen leikkaaminen kannattaa, kun siinä paljastuu se koiran “syvin olemus” karvan alta. Kaikki ilmeet ja eleet, ja se kivannäköinen lammaskoiran rakenne näkyvät niin paljon paremmin. Lammaskoira on kaunis koira – karvoilla tai ilman, katsokaa vaikka näitä kuvia 🙂

Töppönen
Töppönen hyppäsi trimmauspöydälle pitkäkarvaisena
h
Näin se homma etenee…
v
… alkaa olla valmista ja alta kuoriutuu komea herrasmies ❤
s
Vai mitäs sanotte tästä hurmaavasta nappisilmästä?
j
Melkoinen kasa karvaa siitä lähti!

 

One comment

  1. Ihana Töppönen se siellä – ihan kuin siskonsa Tollo! Jos ei olis päätä näkyvissä, niin voisi luulla samaksi koiraksi melkein. Just tuon takia Tollokin saa kesäisin kesäturkin – näkyy silmät ja kaikki sen ilmeet:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s