Humppa Hunskelin MH-luonnekuvaus

Sunnuntaina herätyskellon piippaus sai meidät hereille aamulla jo kello 05, ja ei muuta kuin auton nokka kohti Renkoa. Siellä järjestettiin MH-luonnekuvaus, jonne Santtu oli lupautunut C-toimihenkilöksi, ja itse kuvaukseen oli ilmoitettu kaikkiaan 6 vanhaenglanninlammaskoiraa. Kovasti kiinnosti nähdä miten oman rodun edustajat kuvauksen suorittavat. Ja eniten tietysti kiinnosti oman kasvattimme Humppa Hunskelin (Mustikkakuonon Mantelilastu) osallistuminen kuvaukseen omistajansa Pihlan kanssa.

Humpan vuoro oli kolmantena aamulla, ja innosta puhkuen Humppa lähti heti mukaan leikkiin testinohjaajan kanssa. Humpalla näytti muutenkin olevan hauskaa, iloisen vauhdikkaasti Humppa eteni testissä etäleikkiin, yllätykselle, räminälaitteelle – ja otti vastaan kaiken eteen tulevan uteliaan kiinnostuneena. Humpan sisaruksista on aiemmin kuvattu meidän Lissu sekä velipoika Milo, ja näiden kuvausten perusteella odotimme Humpankin suoriutuvan testistä ihan kunnialla. Ja niin se menikin, Humpassa on virtaa mukavasti, eikä tämä poika turhia säiky vaan suhtautuu elämään kivan tasapainoisesti. Kuvaaja kehui Humppaa sosiaaliseksi koiraksi, joka palautuu nopeasti ja oli testissä kuin huvipuistossa – kaikki oli hauskaa ja eteenpäin mennään, tuli mitä tuli 😀 Todella hyvä koira, kuten omistajansa Pihlakin testin jälkeen totesi! Suurkiitos Pihla kun toit Humpan luonnekuvattavaksi ja onnea läpimenneestä suorituksesta!

IMG_8724
Humppa lähti testinohjaan kanssa leikkiin heti innokkaasti
Siis mitä?
WHAT? Siis mitä? Haalari mokoma ilmestyi keskelle kävelytietä! Ei tämmöinen peli vetele! Mikä tuo on!
no eihän se ollutkaan paha
No mennään sitten katsomaan mikä tämä haalaripelle oikein on…
IMG_8753
Räminälaitteen ohitus sujuu leppoisasti
IMG_8759
Hohhoijaa… aaveet saivat Humpan istahtamaan…
IMG_8766
Humppa pomppi ja loikki ja innostui leikkiin, samalla paukahtaneet laukaukset eivät häirinneet leikkiä mitenkään

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s