Kiireinen arki on alkanut

Loma loppui ja arki alkoi – ja se toi mukanaan toisenlaista kiirettä. Eihän tässä meinaa ehtiä edes blogia päivittämään. Jäbä Jäppinen on päässyt Santun mukana töihin toimistomaskotiksi, ja samalla päässyt tutustumaan pääkaupungin tunnelmaan. Parkkihallit, hissit, kadut ja ihmisvilinä ovat maaseutupennulle tärkeitä kokemuksia kotielämän vastapainoksi. Jäbä on puuhannut kaikenlaista muutakin, uimassakin käytiin kavereiden Doran ja Jepen kanssa, ja sinnehän se Jäppinen pulahti lampeen uimaan Santun avustuksella. Lissukin kävi uimassa, mutta lammen ranta oli vähän liian syvä meidän porukalle – vähän pitää treenata että voi pompata samanlaisella loikalla uimaan kuin belgikaverimme Dora.

juhuu
Kiitoa rantakalliolla…
uimaan
Mitä? Ai uimaan?
leikitään?
Jäbä kerjää Doraa leikkimään
dora ja jäbä
Doran mielestä mokoma pikkuipana on ärsyttävä…
Lissu
Lissukin pulahti lammessa

Eilen kävimme moikkaamassa velipoika Ukkoa Thomasin perheen luona. Sisarusten leikki oli melkoisen vauhdikasta menoa, eikä kesken rymyämisen alkanut ukkosmyrskykään meidän ipanoita hetkauttanut. Ukko on kasvanut jonkin verran Jäbää isommaksi, mutta Jäbis se onkin sellainen pikkumies. Meidän oma riiviöpentumme ❤ Kiitos Hansulle, Davelle ja Amelialle tarjoiluista ja ensi viikollahan me taas jo nähdäänkin. Nimittäin sitten onkin odotettavissa hauskaa, kun kesäpennut lähtevät porukalla Koirankujeen pentukurssille. Mukaan ovat ilmoittautuneet meidän oman Jäbän lisäksi Ukko, Turbo ja PandaKerttu. Tästä tulee kivaa!! Onpa mahtavaa kun näin monta pentua jäi tänne lähiseudulle.

Veljekset ja kova meno
Veljekset kuin ilvekset. Lelukori on paras lelu 🙂
tuli jano
Jano yllätti!

Kotona on myös kaikki hyvin, Santtu ja Lissu aloittivat tällä viikolla syksyn pelastuskoiratreenikauden. Lissun mammaloma vei ajatukset kesän ajaksi muualle, mutta tästä se taas lähtee – eiköhän ne opitut jutut sieltä taas saada esiin. Ainakin motivaatio treeneihin on kova, niin innokkaina laittelivat varusteet kasaan ja lähtivät sekä koira että isäntä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s