Pennut jo uusissa kodeissaan…

Niin ne sitten kaikki pennut ovat uusissa kodeissaan ja talo on hiljentynyt. Jäbä Jäppinen on täällä ihmetellyt, minne kaikki kaverit yhtäkkiä katosivat. Mutta reippaana jäbänä se uskaltautuu isojen perässä, ja opettelee pikkuhiljaa eloa ilman sisaruksia. Uusista kodeista on saatu kuulumisia, että kotiutuminen on mennyt helposti ja pennuilla kaikki hyvin. Tosin luovutusviikolla meinasi tulla tenkkapoo, kun ripuli mokoma kiersi pentuja vuorotellen eikä ottanut laantuakseen. Paahtava helle ei ainakaan auttanut asiaa, vaikka pennut muuten olivatkin terhakkaita ja hyvinvoivia. Kuitenkin luovutusikä pukkasi päälle, ja ripuloivien pentujen luovuttaminen uusiin koteihin ei tuntunut hyvältä idealta. Onneksi eläinlääkäri auttoi meitä pulassa ja antoi pennuille antibiootteja ripulin karkoitukseen. Nyt tuntuu kaikilla olevan masut paremmassa kunnossa ja voidaan huokaista helpotuksesta. Ruokavalion kevennys lääkkeen kera on auttanut ja hyvä niin 🙂 Oikein paljon onnea uuteen kotiin pennut: Ukko, Venla, Patu, Panda-Kerttu, Floki, Turbo ja Igor! Kiitos te kaikki ihanat perheet kun olette antaneet kodin uudelle Mustikkakuonolaiselle! Teidänlaisianne tarvitaan, jotta kasvatustyömme voi jatkua. Pidetään yhteyttä 🙂

Panda-Kerttu autoretkellä
Panda-Kerttu ekaa kertaa autoretkellä
Oman emännän sylissä
Floki oman emännän sylissä
Floki tutustuu maatilan muihin eläimiin
Floki tutustuu maatilan muihin eläimiin
Igor
Igorin uudet kaverit 🙂
Turbo
Turbo tyytyväisenä uudessa kodissaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s