Uusi perheenjäsenemme Jäbä Jäppinen

Joskus sydän käskee tekemään päätöksiä mitä ei oltu ennalta suunniteltu. Ja näin meille sitten kävi Jäbä Jäppisen kanssa, kun pikkumies luikerteli sydämiimme kuin huomaamatta. Mehän olimme vakaasti päättäneet, ettei meille missään nimessä jää pentua kotiin nyt tässä vaiheessa.. mutta niin, toisin kuitenkin kävi. Asia alkoi selkeytyä, kun Jäbä sai pentutestissä huippupisteet ja testaajalta suositukset hyväksi harrastuskoiraksi itsevarman ja tasapainoisen luonteensa takia. Ja kun tähän sitten lisättiin se seikka, että pennun jo varanneista kodeista yksi joutui perumaan varauksensa, emme olleet yhtään pahoillamme ilmoituksesta. Päinvastoin, tuntui että näin tämän pitikin mennä. Jäbä sitten jää meille ja homma on sillä selvä. Katsotaan tuleeko Jäppisestä harrastuskoira ja tässä sitä nyt ollaan, suunnittelemassa syksyä Jäbän kanssa ja miettimässä mitä kivaa keksittäisiin. Jospa ainakin nyt pentukurssille ihan ensimmäiseksi. Eli saammeko esitellä, uusi jo niin rakas perheenjäsenemme Jäbä jäbis jäbäleisson Jäppinen (Mustikkakuonon Oskari Oravanmarja) 7 viikkoa ♥

Jäbä Jäppinen
Juhuu! Mä olen Jäbis jäbäleisson Jäppinen ja ikää 7 viikkoa!
Jäbä Jäppinen
Jäbä Jäppinen
jäbä
Jäbä jo isännän elkeissä puuvajalla
Panda ja jäbä
Eli nämä molemmat pennut jäivät omistukseemme. Vasemmalla sijoituskoiramme PandaKerttu (Mustikkakuonon Oili Orkidea) ja oikealla Jäbä Jäppinen (Mustikkakuonon Oskari Oravanmarja). Kuva Heidi Andersson.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s