Pentukassien pakkaamista ja samalla vähän muutakin

Nyt ovat pennut tulleet luovutusikään ja muuttavat omiin koteihinsa tämän viikon aikana. Tämä on kasvattajille osaltaan luopumista jo persooniksi muodostuneista pennuista, ja toisaalta taas on mukava luovuttaa pennut hyviin koteihin. Sillä sehän se tärkeintä pennun elämässä on, oma koti ja ne ihan omat ihmiset jotka rakastavat tätä perheenjäsentä ja pitävät siitä hyvän huolen ❤ Me yritämme tarjota pennuille mahdollisimman hyvät eväät elämään hoitaen ja varmistaen ensimmäiset viikot ja annamme mukaan mahdollisimman kattavat ohjeet ja tarvikkeet tulevaisuutta varten. Joten pentukassien pakkailupuuhissa täällä ollaan!

Töppönen varmistaa että kaikki tärkeät tavarat menevät pentukasseihin
Töppönen varmistaa että kaikki tärkeät tavarat menevät pentukasseihin
Paperit on myös valmiina pentuja varten
Paperit on myös valmiina pentuja varten

Samalla kun me jumittelemme täällä kotona pentujen kanssa, on kasvattimme puuhanneet kaikenlaista. Sijoituskoiramme Hilma teki tuttavuutta kylmälaukun kanssa sillä aikaa, kun perheensä vieraili meillä kattomassa pentuja. Että sillälailla. Sen jälkeen Hilma kuitenkin terästäytyi ja käväisi Helsingin koiranäyttelyssä ja sai ihan hienosti ERI:n. Hyvä Hilma ja Eve! Toinen sijoituskoiramme eli Trasseli juhli viime viikolla 1-vuotissynttäreitään. Ja silloin tottakai syödään kakkua! Onnea Trasselille, tulemme käymään heti kun tämä pentuhässäkkä täällä helpottaa. Samalla pääsemme tapaamaan myös kasvattiamme Lukaa, joka on muuttanut myös Myrskylään Marinan perheeseen Trasselin kaveriksi. Ihana että sekin asia ratkesi kuin itsestään eikä Lukalla ole hätäpäivää. Ja ihan pakko on vielä laittaa yksi ihan mahtava kuva kasvatistamme Humpasta, joka taitaa nämä miesten hommat 🙂 Humppa on siis Lissun veli ja luonteeltaan sekä ulkonäöltään ihan siskonsa kaltainen. Ihana Humppa ❤

Hilma
Mä en tehnyt mitään!
Hilma
No osataan sitä myös käyttäytyä ihan nätisti
Trasseli
Nam! Kakkua kiitos!
Humppa
Humppa miesten hommissa 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s