Salama on joukosta poissa

Hei hei pikkuinen Salama. Kiitos tästä 5 viikosta ja 2 päivästä jotka viivyit luonamme. Sydämesi oli liian heikko jatkamaan elämää, joten päästimme sinut nukkumaan ikiunta. Päätös sattuu kamalasti, mutta uskomme toimineemme oikein. Hyvää matkaa rakas Salama ♥ Olit meille tärkeä.

Salama pieni
Pieni ja meille niin rakas Salama. Hei hei ja nuku hyvin, meillä on sinua ikävä ❤

Salama kasvoi ja kehittyi, mutta kuitenkin jokin pieni ajatus alitajunnassa epäili onko Salamalla kuitenkaan kaikki hyvin. Olihan se koko ajan paljon pienempi kuin muut, ja muiden muuttuessa pikkuhiljaa riiviöpennuiksi oli Salama aina kuin sivustatarkkailijan asemassa. Reipas se oli, mutta välillä tuntui väsyvän nopeammin ja näytti kuin se olisi nukkunut enemmän. Ja valitettavasti aavistus osui oikeaan, eilen eläinlääkärillä sirutuksessa todettiin Salaman sydämessä melko pahankuuloinen sivuääni. Varasimme samantien ajan sydämen ultraäänitutkimukseen Espoon eläinsairaalaan ja osasimme odottaa huonoa ennustetta. Olimme varautuneet, että diagnoosin ollessa huono, saa pieni Salama jäädä samalle matkalle nukkumaan ikiuntaan. Ja niinhän siinä kävikin, sydämestä löytyi synnynnäinen sydänvika PDA (Patentti Ductus Arteriosus). Jouduimme tekemään sen kaikista raskaimman päätöksen ja jättämään Salamalle hyvästit. Hei hei Rakas Salama. Elämäsi oli lyhyt mutta sitäkin tärkeämpi. Olimme jo ajatelleet Salaman jäävän omaksi koiraksemme laumamme jatkoksi, näin voiden varmistella Salaman kasvamisen isoksi lammaskoiraksi porukassamme. Kohtalo päätti kuitenkin toisin, ja nyt meillä on kotonamme Salaman mentävä aukko. Välillä elämä tuntuu niin epäreilulta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s