Pennut tänään tasan 4 viikkoa

Pennuille tuli ikää 4 viikkoa täyteen, ja samalla on sanottu pentulaatikolle hyvästit. Laatikon reuna on saanut lähteä pois tieltä, ja ipanat voivat näin vapaaseen tahtiin laajentaa reviiriään koko pentuhuoneeseen. Ja se onkin jänskää puuhaa! Kovasti kaikkea haistellaan ja tutkitaan ja varovasti hiippaillaan joka paikkaan. Aletaan siis olla uteliaita pikkuisia koiria, joille maailma on uusi ja avoin 🙂 Matolääkkeet on myös maiskuteltu (Flubenol on ilmeisen hyvänmakuista tahnaa) alas reippaina koirina, ja sapuskatkin syödään jo ihan oikeista koirankupeista. Myös ekat piikkihampaiden alut tuntuvat sormiin, auts -kohta täällä siis muututaan naskalihampaisiksi pikku riiviöiksi.

Ja tärkeät ja asiallisemmat asiat etenevät myös tässä samalla. Viralliset nimet on rekisteröity Suomen Kennelliittoon ja saammeko esitellä, tässä tulee Mustikkakuonon O-pentue! Urokset saivat nimikseen: Onni Omenapuu, Olli Oliivi, Osku Onnellinen, Oskari Oravanmarja, Osmo Oranssi, Otto Onnekas ja Oiva Onnimanni. Nartut ovat Oili Orkidea ja Olga Orvokki. ♥  Melkoinen porukka! Mikrosirutusaika on myös varattuna Vetericaan ensi viikolle, heti kun pennut täyttävät 5 viikkoa ja sirutus on mahdollista tehdä. Näin pennut ennättävät saada viralliset paperit Kennelliitosta hyvissä ajoin ennen 7 viikon luovutusikää 🙂

pennut4

pennut2

pennut1pennut7pennut8

pennut6 pennut3

pennut9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s