Koiranpentuja vai pieniä possuja

Meillä syödään kiinteää ruokaa. Ja syömisen lisäksi ruoassa uidaan tai yhtähyvin ruoka-astiassa voi ottaa vaikka päikkärit. Mutta eihän kaikessa voi olla hyvä heti pienestä pitäen… joten eiköhän harjoittelu tee lopulta mestarin jokaisesta pikku pallerosta. Tärkeintä on että ruoka maistuu, ja hyvin maistuukin! Pikku-Salama on saanut ruokansa ihan yksityiskupista, kun muut ovat joutuneet toistaiseksi tyytymään yhteiskuppiin ja ruokataistoon kavereiden kanssa. Ja hyvin Salamalle sapuska uppoaa, pikkujäbä on selkeästi päättänyt kuroa kokoeron kiinni ja kasvaa yhtä isoksi kuin muut, ellei isommaksikin 🙂 Näihin kuviin ja tunnelmiin siis tänään:

Salama
Salamalla on nälkä!
nam
Tyyli on vapaa…
namnam
Kuinka monta ahnetta pikku lammaskoiranpentua mahtuu yhteen astiaan?
mm
Ja lopuksi uidaan
salama putsasi kupin
Salama putsasi kupin
enkö oo nätti
Syöty ja uitu… kyllä ruokailu kaunistaa pientä lammaskoiratyttöä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s