Haparoivia askeleita pentulaatikossa

Kaikki hyvin pentulaatikossa! Silmien ja korvien avautuminen on saanut pennut kiinnostumaan ulkomaailmasta, ja silmät ymmyrkäisinä jo kurkitaan laatikon laitojen yli. Hatarilla tassuilla koitetaan pysyä pystyssä, tosin vielä tämä ei ihan täysin suju, vaan nurin kömmähdellään tämän tästä. Mutta kasvu ja kehitys menee vauhdilla eteenpäin, ja joka päivä opitaan monta uutta juttua. Uusi ja jänskin juttu lienee kiinteän ruoan ja jauhelihan nokareiden maistelu, joka saa kyllä pentuihin vipinää, mutta varsinaiseksi syömiseksi sitä ei vielä voi nimittää. Hieman on vielä oppimista, mutta kyllä se tästä. Lissu-mamman maito on vielä toistaiseksi parasta evästä, ja tällä mennään vielä muutama päivä ja totutellaan pikkuhiljaa. Niin, ja huomenna päästään myös jo ekaa kertaa hommaan nimeltä kynsien leikkuu, siitäpä tuleekin tosi kiva urakka!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s