Syödään ja nukutaan

Tänne kuuluu tasaisen rauhallista ja kasvamisen kohinaa. Pötkäleet pentulaatikossa nukkuvat ja syövät ja taas nukkuvat ja syövät – ja samalla kehittyvät päivä päivältä enemmän koiriksi. Pikkukirsut ovat saaneet pigmenttiä ja silmiäkin ovat rohkeimmat jo alkaneet raottelemaan. Eli kohta täällä aletaan katselemaan maailmaa avoimin silmin! Sen jälkeen myös korvat avautuvat, ja pentujen elämä saa uusia ulottuvuuksia kun alkavat kuulemaan mitä ympärillä tapahtuu. On näitä pötkylöitä vaan ihana seurailla. Tassuillakin tapaillaan kovasti jo kävelyaskelia, ja samalla opetellaan ääntelemään kuten koirat – pieniä haukahduksia ja murahduksia on jo kovasti harjoiteltu. Tästä se lähtee pienten lammaskoirapalleroiden elämä sujumaan ♥

perhe
Kyllä kuvasta näkee että pentupötkäleet ovat kasvaneet kovasti
nukkuma
Ja sitten taas nukutaan… nukkuma-asentoja on monenlaisia
kukkuuu
Kukkuluuruu! Silmät jo pikkuisen raollaan ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s