Pennut ovat syntyneet!!!

Lissun synnytys käynnistyi eilen pitkän valmistautumisen jälkeen juuri kun ukkosmyrsky jylläsi Kirkkonummen yllä. Mikä täydellinen ajoitus synnytykselle, samalla kun jännitimme menevätkö sähköt poikki ennusteen luvatessa kovaa myrskyä. Sähköt kuitenkin säilyivät, ja pennut syntyivät pikkuhiljaa illan ja yön aikana. Ja kyllähän niitä monta tulikin, enemmän kuin se ultrassa näkynyt määrä! Yhteensä 10 pentua joista 8 urosta ja 2 narttua. Ilon jälkeen tänään oli vuorossa hieman surua ja murhetta, kun menetimme yhden uroksista, sen viimeisenä yöllä syntyneen. Mutta tätä emme voi jäädä pidempään suremaan, vaan iloitsemme nyt siitä että pentulaatikossa myllertää 9 kaunista lammaskoiranpentua aloittelemassa elämäänsä ♥ Tervetuloa maailmaan tulokkaat! ♥ 

Lissu ja pennut
Lissu ja pennut aamuyöllä auringon jo noustessa

Kovin virkeitä ja hyvinvoivia pentuja tuntuvat olevan, ja jo päivässä näyttävät kasvaneen ihan silmissä. Ensimmäisenä syntynyt Salama-poika on kuitenkin erityistarkkailussa, kun pikku-ukkeli painoi syntyessään vain vajaat 200 grammaa muun porukan painojen huidellessa 300-400 gramman tietämillä. Mutta sitkeä pikkukaveri tämäkin on, ja toivotaan että saamme pojan hyvällä hoidolla kasvamaan isoksi ja komeaksi lammaskoirapojaksi. Lissu on ollut synnytyksen jälkeen kovin uupunut ja väsynyt, mutta nyt tuntuu pikkuhiljaa taas piristyvän ja alkavan olemaan entisellään. Olihan se iso ja pitkä synnytysurakka, joten ei ihme että ottaa koville. Nyt vaan paljon energiaa ja voimia imetysrupeamaan ja toivotaan että maitoa riittää kaikille.

Mamman kainalossa <3
Mamman kainalossa ❤
Ruoka tarjoillaan suoraan pentulaatikkoon
Ruoka tarjoillaan Lissulle suoraan pentulaatikkoon

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s