Tassunpotkuja havaittavissa… nyt mennään tiineysvuorokaudella 52

Lissu voi hyvin ja paksusti. Vatsa on alkanut painaa toden teolla ja liikkuminen on muuttunut hitaamman puoleiseksi. Ja välillä pitää ihan istahtaa lepäämään. Ja pienet tassunpotkut tuntuvat jo kun kädellä tunnustelee Lissun vatsan päältä ♥ Nyt on tiineysvuorokausia täynnä 52, joten semmoiset viikon verran vielä synnytykseen. Jännää on nähdä, montako pentua sieltä putkahtelee ja miten Lissu hoitaa nämä vastuulliset emän tehtävät. Tosin jos omaan emäänsä Mustikkaan tulee, niin ei huolta – Mustikka on ollut kovin tarkka emä, ei ole ihmisten apua synnytyksessä juuri tarvinnut eikä halunnut. Toivotaan että tämä piirre on periytynyt myös Lissulle ja hommat hoituvat mallikkaasti. Viikon päästä se ehkä jo selviää!

lissu
Vatsa jo painaa ja välillä pitää hetki levähtää
Mustikka ja Lissu
Äiti Mustikka ja tytär Lissu
väsyttää
Ja sitten väsyttää! On se vatsa jo melkoinen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s