Kolmisen viikkoa odotusta jäljellä

Lissun tiineys etenee hienosti eikä enää ole kuin kolmisen viikkoa synnytykseen. Lissu on voinut hyvin, tosin pissalle on pitänyt päästä vähän tiheämmin ja vatsa alkaa jo tuntua pinkeältä. Mutta muuten Lissu on ollut virkeä ja pinkaisee välillä kunnolla juoksuunkin, kunnes huomaa vatsan ottavan vastaan ja hidastaa tahtia. Varsinaisista treeneistä Lissu on jäänyt mammalomalle, mutta käynyt kuitenkin Santun mukana treenailemassa pientä ja kevyttä tokoilua. Huomenna Lissu pääsee vielä mukaan treeneihin turistiksi – ihan mielen virkeydeksi ja siksi että treeneihin lähtö on aina viikon kohokohta. Sitten aletaankin pikkuhiljaa valmistautumaan pentuihin, toivotaan vaan että kaikki sujuu loppuun saakka yhtä hyvin. Lisätietoja tulevista pennuista löydät pentulaatikosta. Jos olet kiinnostunut saamaan Lissun pentueesta oman perheenjäsenesi, otathan pian yhteyttä!

lissu 3 viikkoa synnytykseen
3 viikkoa vielä! Lissun masu jo vähän painaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s