Pentuja odotettavissa kesäkuussa!

Lissu oli tiistaina ultrassa Espoon Eläinsairaalassa ja ruudulta näkyivät iloiset uutiset: pentuja on tulossa! Lissu on erittäin tukevasti tiineenä, sillä eläinlääkäri Laila Castren laskeskeli kohdussa olevan n. 7 pientä lammaskoiranpentua. Mutta lopullinen määrähän voi heittää tästä aika tavalla, se jää nähtäväksi montako kaveria sieltä maailmaan saadaan. Ihan mahtava juttu! ♥ Nyt siis jatkamme odottelua, Lissun ruokintaa lisätään ja muuten mennään normiarjessa pikkuhiljaa masua kasvatellen. Lissu on käynyt Santun kanssa pelastuskoiratreeneissä tavalliseen tapaan vielä viikottain, tiineyshän ei estä treenaamista eikä muutenkaan suuresti rajoita elämää vielä tässä vaiheessa. Kun vatsa tästä kasvaa, niin sitten hidastellaan tahtia. Onnellisen odotuksen tunnelmissa siis ollaan ♥♥

Ultran kuva kertoi iloiset uutiset. Jihuu, pentuja näkyvissä!
Ultran kuva kertoi iloiset uutiset. Jihuu, pentuja näkyvissä!
Treeneissä
Lissu treeneissä
vauhdilla
Vauhdilla etsimään, ei meinaa Santtu ehtiä perään
löytyi
Etsittävä löytyi männynoksien alta
loppupalaveri
Onnistuneen suorituksen jälkeen on loppupalaverin paikka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s