Toukokuun kuulumisia

Vappu on takana ja kovaa vauhtia mennään jo toukokuun puolella. Lissu on potenut viime viikolla aamupahoinvointia, eikä ruoka ole oikein meinannut maistua. Eli merkit viittaisivat tiineyteen, mutta katsotaan nyt mitä siellä ultrassa nähdään. Varaamme ajan ultraan loppuviikolle, kun astutuksesta tulee kuluneeksi 4 viikkoa. Eli muutama päivä vielä jännitellään!

Komea Börje ja emäntänsä Tia ne ovat tainneet saada pienen näyttelykärpäsen pureman, niin monessa koitoksessa ovat jo pyörähtäneet. Börje pääsi kehiin jo ihan ulkomaille asti, kun he kävivät Rakveren näyttelyssä hakemassa arvostelut kahdelta eri tuomarilta. Ja ihan hyvin siellä oli mennytkin, kun toisesta tuloksena oli ROP. Hyvä Tia ja Börje, ja esittäjä Tuija! Tämän jälkeen Börje käväisi Imatralla voittaen junnuluokan urokset ja saaden varasertin. Ei hullummin aloittelijoilta! Näyttelyturkin laittaminen ei ole helppoa puuhaa, ja arvostamme kyllä niitä jotka sitä urakkaa jaksavat viikosta toiseen. Eli tsemppiä ja menestystä Börjelle tuleviinkin koitoksiin, olemme hengessä mukana!

Börje
Börje eli Mustikkakuonon Nappi Neropatti Imatran näyttelyssä 19.4.2014. Esittäjänä Tuija, kuva kuvauksellista.com.
IMG_3623
Börje valmistautuu

Sillä aikaa kun toiset käyvät oikeissa näyttelyissä, pyörähtivät hulivilisisarukset Hulda ja Hilma viikonloppuna Match Showssa. Meininki näillä siskoksilla oli jälleen vauhdikas, kuten odottaa saikin… Varsinkin Hulda on kovin riippuvainen “isosta” siskostaan, eikä voi käsittää miten niin kehään ei mennä leikkimään ja riekkumaan. Mutta ehtiihän sitä oppia ja rauhoittua myöhemminkin, pääasia että oli hauskaa ja kehässä käynnin jälkeen koiratkin saivat makkaraa palkinnoksi. Mätsärissä oli myös mahdollisuus antaa verinäytteet yliopistolla tehtävään koirien geenitutkimukseen. Joten tämäkin homma tuli hoidettua samalla, myös Börje on kantanut kortensa kekoon antamalla näytteen, hienoa! Eli vinkiksi myös muille, jos/kun piipahdatte esim. rokotuksilla eläinlääkärillä, kysäisääpä samalla verinäytteen annosta tutkimukseen. Yleensä eläinlääkärit toimittavat näytteen eteenpäin muutaman euron korvausta vastaan. Kysehän on siis tästä: http://www.koirangeenit.fi/. Maaliskuun puolivälissä päivitetyn listan mukaan vanhaenglanninlammaskoiria on näytteensä antanut 79 koiraa – hyvä tulos!

tuulista
Vähän oli tuulinen ja kolea keli, mutta otetaan mätsäritouhut uusiksi tässä kunhan kelit vähän lämpenevät!
Hilma
Hilma poseeraa
Hulda
Huldakin meni muutaman metrin pomppimatta!
huhhuh
No huh huh
Hulda antaa verinäytteen
Hulda antaa verinäytteen
Hilma
Hilmasta verinäytteen antaminen oli rentouttavaa, kun silmät lupsahtelivat kiinni ja meinasi alkaa nukuttamaan

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s