Lissu on astutettu ja pentuja odotetaan kesäkuussa

Lissu on astutettu! Nyt alkaa jännittävä odotus ennen ultraan menoa. Eli nelisen viikkoa pitkää odottamista, ennen kuin pääsemme kurkkaamaan onko vatsassa pieniä lammaskoiranalkuja. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pennut syntyvät kesäkuun alkupuolella, ja ovat luovutusikäisiä heinäkuun lopussa. Lisätetoja päivitettynä nyt pentulaatikkoon! Käy kurkkaamassa ja otathan pian yhteyttä mikäli olet kiinnostunut Lissun (Mustikkakuonon Metsämansikka) ja Hjalliksen (Soft Motion’s Am I Hot Gossip) pennuista. Hjalliksesta voi käydä katsomassa lisää kuvia Soft Motion’s kennelin sivuilta linkistä: Hjallis

kenkäv
Ja tässä Lissu “tärkeässä puuhassaan” eli kantamassa kenkiä pitkin pihaa… Voi, tulispa jo kesä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s