Onnea Töppönen 2-vuotta!

Eilen täällä vietettiin Töppösen 2-vuotissynttäreitä! Meidän pikkujäbästä on kasvanut jo iso poika, vaikka välillä se pentumaisuus kyllä vielä näkyy… tuntuu että urokset todellakin kehittyvät paljon narttuja hitaammin. Mutta hiljaa hyvä tulee, mihinkäs meillä kiire olisikaan 🙂 Onnea rakas ukkelimme Töppönen! Ja jätti-isot kiitokset Czarlinda’s kenneliin tästä ihanasta pojastamme – Töppönen on tuonut elämäämme paljon poikamaista iloa ja hupia. Häntä heiluu aina iloisesti ja se uroksen paljon puhuttu putkiaivoisuus on aistittavissa, Töppönen on aina yhtä hyvällä tuulella ja tätä tosiasiaa ei mikään hetkauta 😀

Sainpas  lelun!
Tälläinen oli pikku Töppönen ekana kesänä 2012
töppö
Ja näin hieno poika Töppösestä on kasvanut

Ja Töppösen keväisestä poseerauksesta tuli mieleen kirjoittaa muutama varoituksen sana. Tänä vuonna kyykäärmeet ovat aikaisen kevään vuoksi etuajassa ja jo kaivautuneet koloistaan. Eli olkaapa varovaisia liikkuessanne koirienne kanssa! Asia on hyvä ottaa vakavasti, sillä käärmeen purema voi pahasti sattuessaan olla koiralle kohtalokas. Jos kyy pääsee puremaan, ei muuta kuin lääkäriin niin pian kuin mahdollista. Ja siihen saakka koira on pidettävä mahdollisimman liikkumatta. Kyytabletteja ei suositella kortisonin aiheuttamien munuaisvaurioiden vuoksi, vaan ohjeena on kiiruhtaa suorinta tietä eläinlääkärin luo. Lisämuistutusta asiasta voi lukaista vaikkapa: http://yle.fi/uutiset/puriko_kyy_koiraa_ala_anna_kyytablettia/6741198

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s