Onnea Mustikka 7 v!

Niin se aika vaan vierii, ja Mustikka (Old Cobbler’s Imagination) täytti eilen täydet 7 vuotta! Tuntuu kuin se olisi ollut ihan äsken, kun huristelimme Raisiosta kotiin pikkuinen pentu sylissä istuen – ja Mustikka itkeä valitti koko matkan 😉 Mustikan tulo perheeseemme on ollut käänteentekevä ja mahtava juttu, olimmehan silloin vähän aikeissa ns. “vaihtaa rotua” kun ajatuksissa oli käynyt toisen rotuisen koiran hankinta. Onneksi kuitenkin pysyimme tässä rodussa ja saimme kotiimme Mustikan. Näin mahdollistui lopulta alkanut kasvatustyömme ja tämä rautainen narttumme on saanut maailmaan uusia mustikkakuonolaisia – joista toivottavasti saamme jatkoa kasvatustyöhön. Onnea rakas Mustikka, olet paras!

Mustikka sängyssä
Mustikka kiipeää iltaisin viereen sänkyyn ja tykkää nukkua kuono tyynyllä
Mustikka kuraa
Kuratassu Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s