Lissun silmätarkastus ja pentutapaamiseen valmistautumista….

Lissun silmät on tarkastettu terveeksi! Jee jee ja jippii 🙂 Kävimme Helsingissä vanhalla tutulla eläinlääkärillä Sari Jalomäellä, joka sanoi silmien olevan täyttä priimaa ja kaiken olevan kunnossa. Eli nyt on Lissulla kaikki tarvittavat terveystutkimustulokset tehtynä suunniteltua astutusta varten. Lissun juoksuja odottelemme tuossa huhtikuun kieppeillä, mutta kun kevät tulee hieman etuajassa niin voipihan se olla että ne juoksutkin vähän aikaistuvat. Lisätietoja Lissun pentusuunnitelmista löydät pentulaatikosta!

Lissu
Lissu odottelee vuoroaan silmätarkastukseen Eläinlääkäriasema Animagissa

Muuten tässä olemme alkaneet hieman valmistautua tulevaan pentutapaamiseen. Ja olemme tosi ilahtuneita, sillä porukkaa on saatu kokoon todella mukavasti ja meillä hyvä jengi kasassa. Kohta siis nähdään! Alustava ohjelmarunko on laadittuna viikonlopulle ja kaikenlaista kivaa vielä keksitään. Erityisen ilahduttavaa on nähdä niitä koiria omistajineen joita emme ole pitkän välimatkan takia juurikaan päässeet tapaamaan 🙂 Reilu viiikko siis vielä ja sitten tavataan Virroilla! Toivotaan että siellä ei ole ihan yhtä kuraiset tunnelmat kuten omassa pihassamme on viime päivinä ollut, kuvat alla kertonevat loput 😉

Lissu
Lissukka
Töppönen osaa lentää
Töppönen osaa lentää
Mustikka ja Töppönen
Mustikka ja Töppönen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s