Börje-poika poseeraa :)

Onpa mahtavaa että kasvattien omistajat lähettelevät meille kuvia, kun oma kamera on laiskotellut viime viikot 🙂 Börje-poika se on taas käynyt poseeraamassa, kun Orimattilan Musti & Mirri vietti synttäreitään ja siellä sai käydä kuvauttamassa koiransa oikein tyylikkkästi. Ja tottavie Börje taas poseerasikin kuten kunnon pojan kuuluu, vai mitäpä näistä kuvista sanotte. Hyvä Börje, oot komia poika! Omaan silmään Börjessä on paljon samaa kuin isässään Pomossa, ja se ei ole ollenkaan huono juttu se.börje2 börje3 börje11

Ja vihdoinkin on Trasselin tiedot saatu Koiranetin jalostustietojärjestelmään. Nyt on paperisota hoidettuna Kennelliiton suuntaan, ja saimme rekisteröintimaksunkin maksetuksi. Eli pojalla on nyt suomalainen rekisterinumero ja sukutaulukin komeilee hienosti Koiranetissä. Trasselin eli Karlo von der Ablasswiesen tietoja voi käydä kurkkaamassa linkistä: Karlo von der Ablasswiesetrasseli koiranet1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s