Talven riemuja ja normimeininkiä

Juoksukisa lumihangessa ja muita talven tunnelmia 🙂

020.11018.1029026025.1013.1

Arki täällä rullaa normaaliin melko kiireiseen tahtiin, eikä meille kuulu mitään kummempia. Koirat voivat koko jengi hyvin, ja Mustikan haavakin on vihdoin parantunut. Seuraavaksi sitten Mörön vuoro, eli steriloitavaksi pääsee seuraavaksi Möröläinen… Näin helpottuu tangolaulaja Töppösen elämä, kun juoksuaikaisia narttuja on vain yksi eikä tarvitse lauleskella niin montaa viikkoa. Muuten viime päivät ovat olleet melkoista haipakkaa -varsinkin meillä ihmisillä. Eikä helpotusta ole odotettavissa vielä ensi viikonlopuksikaan, sillä lauantaina saamme kivoja vieraita ja sunnuntai hurahtaakin koko päivä Kennelliiton järjestämässä KoiraExpossa messukeskuksessa. Eli taas vuorossa on koiraharrastuksia ilman että koirat pääsevät mukaan. Ohjelmassa luentoja mm. rodunomaisesta käytöksestä ja sen muokkaamisesta, koirien tunnemaailmasta, geenien ja ympäristön vaikutuksesta koiran pelkoihin ja saapa nähdä mitä muuta vielä ohjelmaamme mahtuukaan 🙂 Odotamme innolla antoisaa päivää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s